Detaylar
Kim cevapladı?Winner
Üstün
Doğru diyorsun geometri, dil bilgisi ve fenim kötü.
cemkaraca
Yetkin
Evet biliyorum konularına denk geliyordum. Onları halledersen neden 100 net olmasın ki? Halletmek dediğim adın gibi bileceksin yani konuları. Bu arada şuan ki netlerin benim hayalimde ki netler onu söyleyeyim.Doğru diyorsun geometri, dil bilgisi ve fenim kötü.
Winner
Üstün
Son TYT'de 36.25 Türkçe, 17.5 sosyal, 26.5 matematik , 1 fen.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam FKB kısmında rakiplerinize farkı koyabilirsiniz. Girdiğim her sınavda tecrübelerimle söylüyorum ki iyi kötü herkes okuduğunu anlayarak Türkçe paragraf yapmaya çalışıyor. Bir tane de çerezlik dil bilgisi atılır sınavda bunu da yaparlar. Matematikte 15-25 arası yaparsanız sizin için yeterli. Çünkü matematikçiler bile bazen sınavın zorluğundan yakınıyor. Sosyal kısmında tarih için çoğu zaman paragraf verilir ve bir düşünce istenir. Bilgi sorularından ziyade ÖSYM daha çok paragraftan sonucu istiyor. Coğrafya için biraz bilgi gerekir. Ama her sınavda fark ettiğim şu ki FKB yapan öne geçiyor. Ben hiçbir zaman FKB yapamamıştım. Benim arkadaşlarım FKB yaparak bana fark atmışlardı. Çoğu zaten orayı bile göremiyor süreden dolayı. Bu yüzden bana kalırsa Fizik Kimya ve Biyoloji derslerine odaklanmanız lazım. Matematikten 1 net arttırabilirsiniz ama FKB için arttırabileceğiniz 19 net daha var. İşte o zaman 100'ü geçme imkanınız olur.
Winner
Üstün
Hocam bende öyle düşünüyorum. Şu son 2 ay fen çalışacağım.Hocam FKB kısmında rakiplerinize farkı koyabilirsiniz. Girdiğim her sınavda tecrübelerimle söylüyorum ki iyi kötü herkes okuduğunu anlayarak Türkçe paragraf yapmaya çalışıyor. Bir tane de çerezlik dil bilgisi atılır sınavda bunu da yaparlar. Matematikte 15-25 arası yaparsanız sizin için yeterli. Çünkü matematikçiler bile bazen sınavın zorluğundan yakınıyor. Sosyal kısmında tarih için çoğu zaman paragraf verilir ve bir düşünce istenir. Bilgi sorularından ziyade ÖSYM daha çok paragraftan sonucu istiyor. Coğrafya için biraz bilgi gerekir. Ama her sınavda fark ettiğim şu ki FKB yapan öne geçiyor. Ben hiçbir zaman FKB yapamamıştım. Benim arkadaşlarım FKB yaparak bana fark atmışlardı. Çoğu zaten orayı bile göremiyor süreden dolayı. Bu yüzden bana kalırsa Fizik Kimya ve Biyoloji derslerine odaklanmanız lazım. Matematikten 1 net arttırabilirsiniz ama FKB için arttırabileceğiniz 19 net daha var. İşte o zaman 100'ü geçme imkanınız olur.
mr.esat
Üstün
5 saat TYT Fen kasarak çıkılır. 3 ayda.Son TYT'de 36.25 Türkçe, 17.5 sosyal, 26.5 matematik , 1 fen.
Haftada 1 / 2 Mat denemesi atın süreli temiz bir de. Fen çözmeye başladıkça denemelerde ona da vaktin gidecek.
Öteki netler çok temiz bu arada. Fen'i en azından 12-13 yap.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-