Merhaba, ışıkların hepsi yanıyor fakat internet kopuyor, sebebi nedir çözemedim. 12'de kesildi geçen, şimdi gece 2'de üst üste gece kesilmesi acayip, kapadım açtım modemi yeniden bağlandı. Fiber Vodafone, acaba müşteri hizmetlerini arasam mı, sizce sorun nedir? Bilerek konuşayim.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, ışıkların hepsi yanıyor fakat internet kopuyor, sebebi nedir çözemedim. 12'de kesildi geçen, şimdi gece 2'de üst üste gece kesilmesi acayip, kapadım açtım modemi yeniden bağlandı. Fiber Vodafone, acaba müşteri hizmetlerini arasam mı, sizce sorun nedir? Bilerek konuşayim.
Ararken sesi kaydet. Bazen dalga geçebiliyorlar, dava etme şansın olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ışıkların hepsi yanıyor fakat internet kopuyor, sebebi nedir çözemedim. 12'de kesildi geçen, şimdi gece 2'de üst üste gece kesilmesi acayip, kapadım açtım modemi yeniden bağlandı. Fiber Vodafone, acaba müşteri hizmetlerini arasam mı, sizce sorun nedir? Bilerek konuşayim.
IP almıyordur. Arayınca hallediyorlar ama sürekli tekrarlanabilen bir sorun.
ludovico2x
Uzman
Aboneliğini iptal edeceğini söylersen hemen ekip yolluyorlar.
Bağlattıktan sonra ilk defa oldu.IP almıyordur. Arayınca hallediyorlar ama sürekli tekrarlanabilen bir sorun.
'IP almıyor galiba' derseniz sıkıntı olmaz. Güncelleme yapmayı denerler çözülmezse saha ekibi gönderirler.
Ararken sesi kaydet. Bazen dalga geçebiliyorlar, dava etme şansın olabilir.
Onlar zaten kendileri kayıt tutmuyor mu?
Kim denetliyor ki hocam?
'IP almıyor galiba' derseniz sıkıntı olmaz. Güncelleme yapmayı denerler çözülmezse saha ekibi gönderirler.
Aradım sorun yokmuş güncelleme yaptılar eğer iki gün üst üste gece oluyor ise belli saat aralığında çalışma vardır dediler.
Ragga batu
Başarılı
Bakım çalışması olabilir. Genelde gece kesiyorlar.