Mezun senemde de çalışmayarak bir hata yaptım pişmanlıklarım ve pişman olmayan yanlarım var çok zor bir aile evi dönemi geçirdim ailem boşanma aşamasında 10 senedir neredeyse. Evden atılmalar vs. evde 2 yaşında çocuk olunca çalışmadım kendimi kütüphaneye arkadaşların yanına atıyordum 5 kuruşsuz aç gezdim 1 ay belki. Bunları kendime sebep yaparak çalışmayı salmıştım son 5 ay. Sonra dağıldım gittim toparlanamadım istek bitti. 2 yıllık bir elektrik bölümü veya teknik eleman ihtiyacı çok şu sıralar okumakta açıkçası çok mantıklı gelmiyor bu ülkede okumayan adam benden çok kazanacak diplomamda iptal olabilir. Önerileriniz nedir? Elektrik veya başka 2 yıllık ileride kendi işimi kuracağım desek misal klimacı. Antalyalı'yım orası bu işe açık bunun için ne bölüm okumalı daha doğrusu 2 yıllık okunur mu? Yoksa kötü 4 senelik sayısal bölüm mü yazmalı? Bir de 2. kez mezuna kaldım diyelim askerliği 4 ayda tecil ettirmem gerekiyor. Yaşım eylül'de 19 olacak daha fikirlere ihtiyacım var.

Bende elektrik yazıyorum şu an tercihlerime sen ne yaptın hocam yazdın mı son kararın ne oldu.

Bende elektrik yazıyorum şu an tercihlerime sen ne yaptın hocam yazdın mı son kararın ne oldu.

Ege, dokuz eylül, Akdeniz, Muğla vs. Allah ne verdiyse elektrik, elektronik, makine bölümü araştırdım. Aslında kapasitem 4 yıllık üniversitelere yeterdi çalışmadık, gitmek isterdim içimde ukte kaldı. Birazdan babamın yanına gidip bakacağım ama galiba bende sizin gibi yazdığım üç bölümü yazacağım.

Ege, dokuz eylül, Akdeniz, Muğla vs. Allah ne verdiyse elektrik, elektronik, makine bölümü araştırdım. Aslında kapasitem 4 yıllık üniversitelere yeterdi çalışmadık, gitmek isterdim içimde ukte kaldı. Birazdan babamın yanına gidip bakacağım ama galiba bende sizin gibi yazdığım üç bölümü yazacağım.

Nasipten öte köy yok hakkımızda hayırlısı.