Arkadaş oyun oynayacağım dediği için 60Hz ekranlı bir tablet önermek mantıksız olur.
Ayrıca OLED ekranda büyük ekranlı bir cihaz için nimettir bu yüzden Tab S9 dedim ben aktif olarak hem ders hem oyun hem film için kullanıyorum seneye inşallah karakter modelleme 3D tasarımlar için kullanacağım.
Hocam zaten mobilde 120 FPS CoD. Wilf Rild, Brawl Stars'ta falan var yani. 60Hz biliyorum ama iPadOS stabile.

Hocam zaten mobilde 120FPS CoD. Wilf rild. Brawl Stars'ta falan var yani. 60Hz biliyorum ama iPadOS stabile.
Stabil olsun olmasın 60FPS'de 20K'ya aldığın her cihaz stabildir.

24.500 TL Trendyol'da ancak dediğim gibi eğer imkanınız varsa her tabletten çok daha artısı olan bir model.
Evet oynanıyor. Gayet de iyi oynatıyor.
Google servisleri çok büyütülüyor. Halbuki 2 dk lık işlemle sorunsuz kullanılıyor.
İleride senkronizasyon Google güncelliği problemi yaşayanlar çok olmuş ve işlemcisi çok eski. 7nm PUBG vs oynuyorsa tatmin etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride senkronizasyon Google güncelliği problemş yaşayanlar çok olmuş ve işlemcisi çok eski 7nm PUBG vs oynuyorsa tatmin etmez.

İşlemci eski evet ama PUBG de 60 FPS alıyor. Diğerlerine göre daha uygun zaten. Bendeki model 6-7k ya bulunuyor ve 60 FPS stabil oynatıyor. Oyuncuysa tercih etmez zaten. Google ile ilgili sorun yaşanması zor artık.