Ekranı 6 inçten kesinlikle küçük olmalı, 5.5 ve altı olursa daha da iyi olur. Eski olması önemli değil zaten ucuz bir şey arıyorum. Ekran Full HD olsun. WhatsApp çalıştırsa yeter oyun oynayan ve resim/video çeken biri değilim. Bütçe 2000'e kadar çıkar ama ucuz olması daha iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
2. el Samsung S6 Edge Plus bulmayı deneyebilirsiniz. Ekranı 1440P ve 5.7 inç. İşlemciside sosyal medyada vs gezmede üzmez. Custom ROM' da atarsınız çiçek gibi olur.Ekranı 6 inçten kesinlikle küçük olmalı, 5.5 ve altı olursa daha da iyi olur. Eski olması önemli değil zaten ucuz bir şey arıyorum. Ekran Full HD olsun. WhatsApp çalıştırsa yeter oyun oynayan ve resim/video çeken biri değilim. Bütçe 2000'e kadar çıkar ama ucuz olması daha iyi.
- Makaleler
- 9
Galaxy s8.
S8, Note 8 ekran yanması oluyor. Uzak durulmasını öneririm. Bizzat kullandım. Ekranda çok hayalet iz kalıyor ve ekranları çok pahalı.
S6 al onada custom rom kur keyfine bak ben one uı 1.0 android 9 kurmuştum.Ekranı 6 inçten kesinlikle küçük olmalı, 5.5 ve altı olursa daha da iyi olur. Eski olması önemli değil zaten ucuz bir şey arıyorum. Ekran Full HD olsun. WhatsApp çalıştırsa yeter oyun oynayan ve resim/video çeken biri değilim. Bütçe 2000'e kadar çıkar ama ucuz olması daha iyi.
Yeni mesajlar
-
LGS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı? LGS için ne zaman kitap alınmalı?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-
-
-