Eki Görüntüle 262711

Bugün cihazı 5 farklı oyunda denedim. Özellikle ETS 2'de 90 derecenin altını görmedim 105 derecelere dahi ulaştı ThrottleStop üzerinden 60 watt limit koymama rağmen. Sıvı metalin fabrika çıkışlı bozuk olduğunu düşünüyorum ya değişim için satıcıya ulaşacağım ya da servise göndereceğim. Oyun içi videoları isteyen olursa atarım.
Oyle gozukuyor az gucte cekse 100° cok watt ceksede ayni. Sorunlu denk gelmis. Degisim gelebilir ust surumuyle.

Değişim için servis raporu istiyorlar henüz 14 gün de dolmadı. Değişim istemek mi mantıklı yoksa iade etmek mi?
Şahsi fikrim benim genel olarak laptop alirken xx60 serisi ekran kartlari max olacak sekilde alirim ben hep. Hatta en son 3060 kullandiktan sonra xx60 yerine xx50 serisi ideal laptop icin. Masaustu sistem toplarim ust seviye icin. Maddi gucun yuksekse yani aylik 150 bin falan kazaniyorsan ancak xx90 serisi laptoplar alinmali. Bu yuzden hep xx50 serisi laptoplar aliyorum. Isima olmuyor oyle fazla ve garanti sonrasi tamir ucreti ucuz oluyor. Yani iade edin o halde eger tekrardan prededator gibi ust seviye laptop almayacaksiniz.

Şahsi fikrim benim genel olarak laptop alirken XX60 serisi ekran kartlari Max olacak sekilde alirim ben hep. Hatta en son 3060 kullandiktan sonra XX60 yerine XX50 serisi ideal laptop icin. Masaustu sistem toplarim ust seviye icin. Maddi gucun yuksekse yani aylik 150 bin falan kazaniyorsan ancak XX90 serisi laptoplar alinmali. Bu yuzden hep XX50 serisi laptoplar aliyorum. Isima olmuyor oyle fazla ve garanti sonrasi tamir ucreti ucuz oluyor. Yani iade edin o halde eger tekrardan prededator gibi ust seviye laptop almayacaksiniz.

Testlere güvenerek almıştım cihaz ısınma sorunu dışında gayet iyiydi yani. 5060 alınabilirdi sırf 8 GB VRAM'den dolayı tercih etmedim. Değişime göndermeye karar verdim çünkü tekrardan taksitle almaya kalksam 6 bin lira fark oluşuyor. Teknoloji konusunda gerçekten çok şansızım şimdiye kadar internetten aldığım çoğu şey bozuk çıktı.

Testlere güvenerek almıştım cihaz ısınma sorunu dışında gayet iyiydi yani. 5060 alınabilirdi sırf 8 GB VRAM'den dolayı tercih etmedim. Değişime göndermeye karar verdim çünkü tekrardan taksitle almaya kalksam 6 bin lira fark oluşuyor. Teknoloji konusunda gerçekten çok şansızım şimdiye kadar internetten aldığım çoğu şey bozuk çıktı.
Hocam bu değişim iade mevzusu maalesef sıkıntı, cihazı servise verecekler rapora göre işlem yaparlar. Direk servise götürmek daha iyi. Satıcı öyle sorunlu cihaz diye iade almıyorlar.
Bende aynı teknorya satıcısından asus tuf aldım.

Hocam bu değişim iade mevzusu maalesef sıkıntı, cihazı servise verecekler rapora göre işlem yaparlar. Direk servise götürmek daha iyi. Satıcı öyle sorunlu cihaz diye iade almıyorlar.
Bende aynı teknorya satıcısından ASUS TUF aldım.

Cayma süresi içinde olduğu için almak zorundalar diye biliyorum ama zaten iade ile uğraşmayacağım. Sıvı metal bozuk gelebiliyormuş şu sitede gördüm. Servis raporuna göre işlem yapacaklarını biliyorum ama elimde zaten defalarca kez 105 derece de çalıştığını gösteren fotoğraflar, videolar var sorun olmaz bence. Değişim yapmasalar bile en azından sıvı metali değiştirip sıcaklık sorununu gidersinler başka bir sorun yok çünkü bilgisayarda.

Cayma süresi içinde olduğu için almak zorundalar diye biliyorum ama zaten iade ile uğraşmayacağım. Sıvı metal bozuk gelebiliyormuş şu sitede gördüm. Servis raporuna göre işlem yapacaklarını biliyorum ama elimde zaten defalarca kez 105 derece de çalıştığını gösteren fotoğraflar, videolar var sorun olmaz bence. Değişim yapmasalar bile en azından sıvı metali değiştirip sıcaklık sorununu gidersinler başka bir sorun yok çünkü bilgisayarda.
O halde sorun yok.