Hiç piyasasını veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama merak ettim. El ile tutulur güzel bir şey alınır mı? 2000TL veya aşağısında.
Detaylar
Kim cevapladı?Oynamak için kullanılmaz mı?Eğer keyfi meraktan PSP merak ediyosanız almayın derim Xbox 360 veya PS2 veya PS3 modellerine bakabilirsiniz.
3004 sanırım hocam en iyisi street modelini önermiyorum Wi-Fi vesaire yok.
Bütçe yeterse PS Vita alabilirsiniz.
Bozuk fat kasaya en az 1000 lira istiyor şerefsizler. Utanmadan bir de açıklamaya yazıyor yalnızca 2000 liralık masrafı var yaptır kullan yanında kol vermiyorum kendin al kullan içindeki harddiski çaldım yenisini tak kullan hdmi kablosunu da çaldım onu da bi zahmet alıver kullan...
2 tane Xbox 360 kolu sattım 500'er liradan ikisini de aynı adam aldı bir de ilkini aldıktan sonra yorum yazdı aynı paraya orijinal diye sattıkları çakma çıktı seni allah gönderdi orijinal ve temiz kolu 500 liraya satıyorsun diğerini de alabilir miyim diye. Piyasadaki diğer elemanlar 2007'de falan aldığı PS3'ü milyon yıl kullanmış defalarca bozmuş yaptırmış geri bozmuş içinden tüm parçalarını çalmış yanında gelen kolu çalmış geriye kalan enkazı kakalamaya çalışıyor böyle bir şerefsizlik görmedim. Zıkkımın kökünü satsınlar diyip emulatorle Metal Gear Solid 4 başladım en son.
PSP, Vita, PS2, PS4 hepsinin piyasası birbirinden beter, ellerinde magmaya 20 km kala derinlikten çıkmış aşırı kıymetli fosil var falan sanıyorlar. Normal insanlar da bu elemanlar yüzünden enayi gibi hissedip kendi ilanlarının fiyatını yükseltiyor ihtiyaçları olmasa bile, ucuz bir şey görünce ya gizli bir sorunu var ya da milyonda bir bulunan adam gibi satıcıya denk geldim diye ikilemde kalıyorum. PSP almayı ben de istemiştim ama böyle şeyler yüzünden vazgeçtim, zaten oyunların performansı ve görüntü kalitesi çok düşük. Telefondan PPSSPP kullanmak daha mantıklı.
Ben doğmadan önce çıkmış cihazlar 2000TL'den satılıyor 
Güzel cihaz kuzen yadigarı nesilden nesile aktararak kullanıp sattım fakat bence masraf edilecek bir şey değil nostalji takıntınız yoksa. Zira PPSPP gibi emülatörler telefonlarda PSP'den daha iyi oynatıyor oyunları.
O fiyata PSP? Alınmaz hocam. Oyunları için alacaksan zaten telefonun daha iyi oynatır. Koleksiyon için alacağım diyorsan da 2000 ve 3000 modelini al bari.
Sahibinden'e PSP yazdım fiyatlara bakıp yazdım buraya.