Bütçe
2.000 TL

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
İyi akşamlar arkadaşlar. Sigara seven birisi değilim, ara sıra puro tüketirim. O da aroma ve tütün tadı için. Nikotin sevmem ve aramam. Nikotinsiz ve hafif aromalarla tükeneceğim bir vape arıyorum, nargile içim olursa daha iyi olur. Amaç duman, nikotinsiz likit kullanacağım için sadece nargile içim ya da ona yakın olsun, güzel bir baharı olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nord 4 olabilir. Türkiye'de varsa Luxe XR Max 2 olabilir ama burada varsa bile sıkıntılıdır, yurt dışından getirtebilirsen getirt.

Son düzenleme:
TR'den alacağım, var mi gerçekten ürünü gönderen bir internet sitesi? Ya da İstanbul'da alabileceğim bir yer, çarşı vs. var mi?

Esf Forum'da güvenilir satıcılar var. Buradan ya da Telegram gruplarından alabilirsiniz. İkinci el bir cihaz alırsanız bu bütçe için daha iyi olabilir, geçen gün nord 4 ve yanında 2-3 sıfır coil ile 700 liraya satan biri vardı. Eğer cihazı sıfır almak isterseniz 2K civarında tutarken 2. elde 500 liradan ucuza gelmiş oluyordu o ilanda. Sürekli bu tarz ilanlar çıkıyor, biraz bekleyip araştırıp iyi fiyata kapmaya çalışın.

Esf Forum'da güvenilir satıcılar var. Buradan ya da Telegram gruplarından alabilirsiniz. İkinci el bir cihaz alırsanız bu bütçe için daha iyi olabilir, geçen gün nord 4 ve yanında 2-3 sıfır coil ile 700 liraya satan biri vardı. Eğer cihazı sıfır almak isterseniz 2K civarında tutarken 2. elde 500 liradan ucuza gelmiş oluyordu o ilanda. Sürekli bu tarz ilanlar çıkıyor, biraz bekleyip araştırıp iyi fiyata kapmaya çalışın.

Hocam orijinal Smok X-Priv Solo Kit aldim. Epey oldu. Yorum icin teşekkürler.