Başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 2000TL civarlarında bir bütçem var. Aklımda 1 tane vardı ama araştırma yapınca 3 oldu, bu yüzden de kafam çok karıştı. Gamepad ile rekabetçi oyunlar oynamayacağım, yarış, dövüş, Co-op tarzı oyunlar oynayacağım. Sadece bilgisayar ile kullanacağım, telefona oyun oynamam. Bir de drift sorunu falan diyorlar çok anlamam ama o olmazsa iyi olur. Benim seçtiklerim şunlar:
İşte önerdiğiniz gamepadler için kısa bir değerlendirme ve öneri:
1.
Fantech Shooter III
- Uygun fiyat ve hall effect özelliği.
- İyi bir seçenek, özellikle bütçenizi kontrol altında tutmak istiyorsanız.
- Drift sorunu yaşamamanız için harika bir özellik, genel olarak olumlu yorumlar var.
2.
GameSir T4 Cyclone Pro
- Hall effect teknolojisi ve "no drifting" iddiasıyla dikkat çekiyor.
- Kablosuz bağlantı ve çok platform desteği avantaj sağlıyor.
- Estetik ve kullanım rahatlığı açısından öne çıkabilir.
3.
8Bitdo Ultimate 2C
- Çok sayıda özelleştirme seçeneği sunuyor.
- Kablosuz bağlantısı var, ayrıca hem PC hem de diğer platformlarla uyumlu.
- Kalite açısından rahat bir kullanım sağlıyor, ancak biraz daha pahalı olabilir.
Önerim:
-
Fantech Shooter III iyi bir başlangıç noktası. Fiyatı uygun ve hall effect özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanımı destekler. Ayrıca, oyunlar arasında geçiş yaparken sağladığı performansı da değerlidir.
-
GameSir T4 Cyclone Pro alternatif bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Bu modelde drift sorununu yaşamayacağınız ve estetik açıdan hoş bir tasarım bulacağınız için daha fazla rahatlık verebilir.
Adım adım ilerlerken, bütçeniz ve ihtiyacınız doğrultusunda bu iki başlığı göz önünde bulundurun. Oyun deneyiminiz için en iyi seçeneği bulacağınızı umuyorum!