Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Yer
Aydın
Merhabalar, 2019 Civic FC5 aracımı sabah yıkadıktan sonra, eve dönerken otoparkın girişinde resimdeki 3 lamba (El freni ikazının altındaki ikaz uyarısı) yandı.
1000047749.webp

1000047750.webp

Fakat stop edip tekrar çalıştırınca söndü uyarı ışıkları, ayrıca araba sabah ilk çalışmada tekleyerek çalışıyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun hidroliklerdeymiş, hidrolik yağı eksilttiği için yapıyormuş, tamamladım ve lambalar söndü, eğer ki Civic FC kasa kodlu araçlarda bu sorunu yaşayan hocalarım olursa yararlanabilir, konu çözüldü, kapanabilir.
Akü.

Civic FC5 2020 Exe. 1.6 ve Fluence 1.5DCi kullanıcısı olarak akü olduğunu düşünüyorum. Fluence aracımda şanzuman beyni ile sonuçlandı eski akü sorunu. Yokuşlarda arıza lambası yakıyordu akü yıprandığında.

Akü olabilir, akü ömrünü kontrol ettir sanayide.

İlk çalışmada teklemesi farklı mevzu, sebebi çok olabilir. İlk önce bujileri kontrol ettir istersen, belki ömürleri dolmuştur.

Sorun hidroliklerdeymiş, hidrolik yağı eksilttiği için yapıyormuş, tamamladım ve lambalar söndü, eğer ki Civic FC kasa kodlu araçlarda bu sorunu yaşayan hocalarım olursa yararlanabilir, konu çözüldü, kapanabilir.

Çözüm