Nintendo özel oyunlarını bitirmek de çok uzun süre ister. Ben Zelda'ların, Mario'ların birçoğunu oynadım, hatta Pokemonların da. Bayağı uzun sürüyor. Çünkü bunlar genel olarak özel yapım, büyük oyunlar. AAA denilir mi bilmem ama oynanması çok keyifli, uzun soluklu oyunlardır.Esat hocam selamlar, kafamda bu Nintendo Switch Lite'ı almak var, sence 2025'te bu konsol alınır mı?
Öyle büyük oyunlar oynama planım yok, yani koltuğa uzanıp PC'de oynadığım oyunlarla beraber Nintendo'nun exclusive oyunlarını deneyimlemek istiyorum, ne düşünüyorsun?
Konunu baştan sona okudum, eline sağlık. Okuyunca alasım geldi ama yine de sormak istedim, saygılar.
Bildirimi görmemişim ya da gelmedi bilmiyorum. Kusura bakma öncelikle.Esat hocam selamlar, kafamda bu Nintendo Switch Lite'ı almak var, sence 2025'te bu konsol alınır mı?
Öyle büyük oyunlar oynama planım yok, yani koltuğa uzanıp PC'de oynadığım oyunlarla beraber Nintendo'nun exclusive oyunlarını deneyimlemek istiyorum, ne düşünüyorsun?
Konunu baştan sona okudum, eline sağlık. Okuyunca alasım geldi ama yine de sormak istedim, saygılar.
Evet, Zelda'ları kaliteli bitirecekseniz toplam 150-200 saat istiyor.Nintendo özel oyunlarını bitirmek de çok uzun süre ister. Ben Zelda'ların, Mario'ların birçoğunu oynadım, hatta Pokemonların da. Bayağı uzun sürüyor. Çünkü bunlar genel olarak özel yapım, büyük oyunlar. AAA denilir mi bilmem ama oynanması çok keyifli, uzun soluklu oyunlardır.
Ben PC'den oynadım ama. 2K ve 180 FPS'te oynadım (Loseless Scaling ile)
Evet, bence 5 sene gideri var bu arada en az. Kütüphane hayvan gibi büyük.Switch 2 duyurusu ile bana da mantıklı gelmeye başladı Lite. Özel oyunları ile 2-3 yıl daha gideri olabilir.