Detaylar
Kim cevapladı?Esat hocam selamlar, kafamda bu Nintendo Switch Lite'ı almak var, sence 2025'te bu konsol alınır mı?
Öyle büyük oyunlar oynama planım yok, yani koltuğa uzanıp PC'de oynadığım oyunlarla beraber Nintendo'nun exclusive oyunlarını deneyimlemek istiyorum, ne düşünüyorsun?
Konunu baştan sona okudum, eline sağlık. Okuyunca alasım geldi ama yine de sormak istedim, saygılar.
Öyle büyük oyunlar oynama planım yok, yani koltuğa uzanıp PC'de oynadığım oyunlarla beraber Nintendo'nun exclusive oyunlarını deneyimlemek istiyorum, ne düşünüyorsun?
Konunu baştan sona okudum, eline sağlık. Okuyunca alasım geldi ama yine de sormak istedim, saygılar.
Nintendo özel oyunlarını bitirmek de çok uzun süre ister. Ben Zelda'ların, Mario'ların birçoğunu oynadım, hatta Pokemonların da. Bayağı uzun sürüyor. Çünkü bunlar genel olarak özel yapım, büyük oyunlar. AAA denilir mi bilmem ama oynanması çok keyifli, uzun soluklu oyunlardır.Esat hocam selamlar, kafamda bu Nintendo Switch Lite'ı almak var, sence 2025'te bu konsol alınır mı?
Ben PC'den oynadım ama. 2K ve 180 FPS'te oynadım (Loseless Scaling ile)
MrSecurity
Başarılı
Switch 2 duyurusu ile bana da mantıklı gelmeye başladı Lite. Özel oyunları ile 2-3 yıl daha gideri olabilir.
mr.esat
Üstün
Bildirimi görmemişim ya da gelmedi bilmiyorum. Kusura bakma öncelikle.Esat hocam selamlar, kafamda bu Nintendo Switch Lite'ı almak var, sence 2025'te bu konsol alınır mı?
2025'te de alınır, gerçekten parası para değil yani. Hele çipli alırsan 8K'ya 9K'ya kocaman bir dünya deneyimilyorsun, Zelda'lar kesinlikle eşsiz lezzetli oyunlar. Hayattan zevk almayı öğretir insana yani, başladığımdan beri Zelda BOTW'ya, çaba sarf etme ve ödül mekanizmasını düşünüyorum sürekli. Felaket eğlenceli oyunları var.
Ben çipsiz kullanıyorum hâla bu arada, ikinci el Mario Kart ve Zelda BOTW aldım. Zelda'yı bitirince kız arkadaşıma vericem onda da Lite var, Mario Kart'tan sıkılınca da satıcaz. İstanbul'da Nintendo oyunları piyasası aktif sanırım. Bedava gibi bir şey oluyor ki kutulu oyun oynamak çok zevkli. Çipsiz kullanmak da hâlen bir opsiyon yani.
Evet, Zelda'ları kaliteli bitirecekseniz toplam 150-200 saat istiyor.Nintendo özel oyunlarını bitirmek de çok uzun süre ister. Ben Zelda'ların, Mario'ların birçoğunu oynadım, hatta Pokemonların da. Bayağı uzun sürüyor. Çünkü bunlar genel olarak özel yapım, büyük oyunlar. AAA denilir mi bilmem ama oynanması çok keyifli, uzun soluklu oyunlardır.
Ben PC'den oynadım ama. 2K ve 180 FPS'te oynadım (Loseless Scaling ile)
Emülatör'de de deneyim etmiştim, şimdi Switch Lite'da deneyim ediyorum ve konsol da oyun çok daha zevkli.. Yine de emülatör ile çok eğlenceli.
Evet, bence 5 sene gideri var bu arada en az. Kütüphane hayvan gibi büyük.Switch 2 duyurusu ile bana da mantıklı gelmeye başladı Lite. Özel oyunları ile 2-3 yıl daha gideri olabilir.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-