Switch Lite orijinal modelden 2 yıl sonra çıktı. Bence bütçe yoksa gayet alınabilir bir model. Şu an Switch 2 stock çıktığında muhtemelen fiyatı Türkiye'de zaten fahiş fiyatta olacak üstüne bir de 2. ele düşmesi epey bir zaman alacak. Lite 2 modelinin çıkması da şüpheli dersek uzun bir süre bekletir büyük Handheld'den nefret ederim ben.
Switch Lite orijinal modelden 2 yıl sonra çıktı. Bence bütçe yoksa gayet alınabilir bir model. Şu an Switch 2 stock çıktığında muhtemelen fiyatı Türkiye'de zaten fahiş fiyatta olacak üstüne bir de 2. ele düşmesi epey bir zaman alacak. Lite 2 modelinin çıkması da şüpheli dersek uzun bir süre bekletir büyük Handheld'den nefret ederim ben.
Yani zaten ben bu tarz cihazları hep 2. el alma taraftarıyım kendi Switch Lite cihazımda yellow 5000 civarına almıştım sanırım. 5000 civarına ben şu an vita falan alabiliyorum onda da PSP ve nsdeki gibi bir katalog yok. Ayrıca mobilitesi de bence el konsolunun gerçek boyutlarında diğerleri bana göre el konsolu formatından çıkmaya başladı.