Switch günümüzde alınacak cihaz değiş bekleyin Switch 2 alın.

Switch Lite orijinal modelden 2 yıl sonra çıktı. Bence bütçe yoksa gayet alınabilir bir model. Şu an Switch 2 stock çıktığında muhtemelen fiyatı Türkiye'de zaten fahiş fiyatta olacak üstüne bir de 2. ele düşmesi epey bir zaman alacak. Lite 2 modelinin çıkması da şüpheli dersek uzun bir süre bekletir büyük Handheld'den nefret ederim ben.

Arada 3 kat fiyat farkı olacak, ayrıca Switch Lite ve Switch 2 aynı amaca hizmet etmiyor.
Fiyat farkı olacak zaten. Ama switch te alınmamalı. Donanımı artık çok yetersiz.
Switch Lite orijinal modelden 2 yıl sonra çıktı. Bence bütçe yoksa gayet alınabilir bir model. Şu an Switch 2 stock çıktığında muhtemelen fiyatı Türkiye'de zaten fahiş fiyatta olacak üstüne bir de 2. ele düşmesi epey bir zaman alacak. Lite 2 modelinin çıkması da şüpheli dersek uzun bir süre bekletir büyük Handheld'den nefret ederim ben.
Çok uyguna geliyorsa alın onun haricinde alınmasını tavsiye etmiyorum.

Fiyat farkı olacak zaten. Ama switch te alınmamalı. Donanımı artık çok yetersiz.
Oyun konsolundan bahsediyorsak artık diye bir şey yok, bugün Nintendo 3DS gibi bir konsol süper zevk veriyor. Olay denyimde, donanımda değil.

Normal Switch alınmamalı bence de, 15K falan çünkü. 20K'ya Switch 2 çıkarsa o zaman mantığı olmaz.

Ama biir 7K, biri 20K. Mantıksız beklemek.

Fiyat farkı olacak zaten. Ama Switch'te alınmamalı. Donanımı artık çok yetersiz.

Çok uyguna geliyorsa alın onun haricinde alınmasını tavsiye etmiyorum.

Zaten bende düz modellerin alınması taraftarı değilim fakat Switch Lite bence fiyatına göre gayet yeterli bir donanıma sahip.

Oyun konsolundan bahsediyorsak artık diye bir şey yok, bugün Nintendo 3DS gibi bir konsol süper zevk veriyor. Olay denyimde, donanımda değil.

Normal Switch alınmamalı bence de, 15K falan çünkü. 20K'ya Switch 2 çıkarsa o zaman mantığı olmaz.

Ama biir 7K, biri 20K. Mantıksız beklemek.
Switch, yeni çıkmış özel oyunlarını bile zor oynatıyor hocam. Dediğim gibi çok düşük bütçe ile alınmalı.

Ayrıca Nintendo 3DS ile karşılaştırmanız yanlış. 3DS, özel oyunları ile 3D ekranı sayesinde ünlü olmuş bir cihaz.
Zaten bende düz modellerin alınması taraftarı değilim fakat Switch Lite bence fiyatına göre gayet yeterli bir donanıma sahip.
Düz modelinde de V1 alın çipsiz kırın. V2 alıp ta ekstra çiple uğraşmayın.

Switch, yeni çıkmış özel oyunlarını bile zor oynatıyor hocam. Dediğim gibi çok düşük bütçe ile alınmalı.

Ayrıca Nintendo 3DS ile karşılaştırmanız yanlış. 3DS, özel oyunları ile 3D ekranı sayesinde ünlü olmuş bir cihaz.

Düz modelinde de V1 alın çipsiz kırın. V2 alıp ta ekstra çiple uğraşmayın.

Yani zaten ben bu tarz cihazları hep 2. el alma taraftarıyım kendi Switch Lite cihazımda yellow 5000 civarına almıştım sanırım. 5000 civarına ben şu an vita falan alabiliyorum onda da PSP ve nsdeki gibi bir katalog yok. Ayrıca mobilitesi de bence el konsolunun gerçek boyutlarında diğerleri bana göre el konsolu formatından çıkmaya başladı.

Switch ne ile ünlü oldu? Nintendo'nun yaptığı 10 oyunun 8'i +90 metacritic skor ile piyasaya çıkıyor.