2025 yılında PSP alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hestla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 939
  • Etiketler Etiketler
    2025 psp
Hayirli olsun. Hangi rengini aldin?
Teşekkür ederim siyah rengini aldım

Satan arkadaş tinfoile girmiyor bakım var mış dedi videosunu istedim banlı zannettim arkadaşıma gösterdim sanırım banlı değilmiş buraya da atayım videosunu:

Bu da herhangi bir oyun oynarken istediğim videsu:

Tinfoil'in bakimi acildi diye biliyorum. Tinfoil'den Online oynamadigin surece sorun olmaz.

Tinfoil'in bakimi acildi diye biliyorum. Tinfoil'den Online oynamadigin surece sorun olmaz.
Hiç bilmiyorum hocam arkadaş bayadır oynamıyormuş sanırım benimde hiç bilgim yok ilk el konsolum olacak fakat ban yememiş değil mi videoda bir sorun yok gibi gördüm ben

Param Guvendeyle mi aldin?
Evet

Daha doğrusu satıcıyla anlaştım gece 12de siparişi vereceğim param güvende ile kredi kartımın hesap kesim tarihine göre ayarladım eğer isterseniz kontrol amaçlı tarif ettiğiniz bir uygulamanın videosunu isteyebilirim ben hiç anlamıyorum çünkü

Tamamdır hocam bugün kargo paketini yapıp yollayacak arkadaş elime ulaştığımda tinfoile girip bi oyun yükleyip denerim bu arada tinfoilde psp oyunları da mevcut mu bilginiz var mı yoksa onları bilgisayara bağlayıp mı kurmak gerekiyor switche

Bilgisayara baglayip PPSSPP Emulatoru kurup oyunlari atman gerekiyor. Turkce yamaya ihtiyacin olursa benim bir listem var onu atarim. Oradan Turkce oynarsin bazi PSP oyunlarini.

Turkce rehber buldum. Buradan yapabilirsin.

Bilgisayara baglayip PPSSPP Emulatoru kurup oyunlari atman gerekiyor. Turkce yamaya ihtiyacin olursa benim bir listem var onu atarim. Oradan Turkce oynarsin bazi PSP oyunlarini.

Turkce rehber buldum. Buradan yapabilirsin.
Baya iyi olur hocam türkçe yama konusunda bulmakta sıkıntı çekebilirim,nintendonun oyunlarında türkçe yama bulmak daha zor sanırım biraz baktım da pek bulamadım virüs falan yerim diye indirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…