Detaylar
Kim cevapladı?Teşekkür ederim siyah rengini aldım
Satan arkadaş tinfoile girmiyor bakım var mış dedi videosunu istedim banlı zannettim arkadaşıma gösterdim sanırım banlı değilmiş buraya da atayım videosunu:
Bu da herhangi bir oyun oynarken istediğim videsu:
- Makaleler
- 23
Teşekkür ederim siyah rengini aldım
Satan arkadaş tinfoile girmiyor bakım var mış dedi videosunu istedim banlı zannettim arkadaşıma gösterdim sanırım banlı değilmiş buraya da atayım videosunu:
Bu da herhangi bir oyun oynarken istediğim videosu:
Tinfoil'in bakimi acildi diye biliyorum. Tinfoil'den Online oynamadigin surece sorun olmaz.
Hiç bilmiyorum hocam arkadaş bayadır oynamıyormuş sanırım benimde hiç bilgim yok ilk el konsolum olacak fakat ban yememiş değil mi videoda bir sorun yok gibi gördüm benTinfoil'in bakimi acildi diye biliyorum. Tinfoil'den Online oynamadigin surece sorun olmaz.
- Makaleler
- 23
Param Guvendeyle mi aldin?Hiç bilmiyorum hocam arkadaş bayadır oynamıyormuş sanırım benimde hiç bilgim yok ilk el konsolum olacak fakat ban yememiş değil mi videoda bir sorun yok gibi gördüm ben.
Evet
Daha doğrusu satıcıyla anlaştım gece 12de siparişi vereceğim param güvende ile kredi kartımın hesap kesim tarihine göre ayarladım eğer isterseniz kontrol amaçlı tarif ettiğiniz bir uygulamanın videosunu isteyebilirim ben hiç anlamıyorum çünkü
- Makaleler
- 23
Sorun olmaz. Fakat Switch Lite'i teslim aldiktan sonra hemen siparisi onaylama. Once kurcalarsin biraz. Tinfoilden oyun indirirsin. Iniyorsa sorun yoktur. Oyun oynayabiliyorsan tamamdir. Ondan sonra siparisi onaylayabilirsin. Dedigim gibi emin olmadan onaylamayin.
Tamamdır hocam bugün kargo paketini yapıp yollayacak arkadaş elime ulaştığımda tinfoile girip bi oyun yükleyip denerim bu arada tinfoilde psp oyunları da mevcut mu bilginiz var mı yoksa onları bilgisayara bağlayıp mı kurmak gerekiyor switcheSorun olmaz. Fakat Switch Lite'i teslim aldiktan sonra hemen siparisi onaylama. Once kurcalarsin biraz. Tinfoilden oyun indirirsin. Iniyorsa sorun yoktur. Oyun oynayabiliyorsan tamamdir. Ondan sonra siparisi onaylayabilirsin. Dedigim gibi emin olmadan onaylamayin.
- Makaleler
- 23
Bilgisayara baglayip PPSSPP Emulatoru kurup oyunlari atman gerekiyor. Turkce yamaya ihtiyacin olursa benim bir listem var onu atarim. Oradan Turkce oynarsin bazi PSP oyunlarini.Tamamdır hocam bugün kargo paketini yapıp yollayacak arkadaş elime ulaştığımda tinfoile girip bi oyun yükleyip denerim bu arada tinfoilde psp oyunları da mevcut mu bilginiz var mı yoksa onları bilgisayara bağlayıp mı kurmak gerekiyor switche.
Turkce rehber buldum. Buradan yapabilirsin.
Bilgisayara baglayip PPSSPP Emulatoru kurup oyunlari atman gerekiyor. Turkce yamaya ihtiyacin olursa benim bir listem var onu atarim. Oradan Turkce oynarsin bazi PSP oyunlarini.
Turkce rehber buldum. Buradan yapabilirsin.
Baya iyi olur hocam türkçe yama konusunda bulmakta sıkıntı çekebilirim,nintendonun oyunlarında türkçe yama bulmak daha zor sanırım biraz baktım da pek bulamadım virüs falan yerim diye indirmedim