Super Mario ve Pokemon icin guzel ama God of War falan acmiyor o kotu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bu video dogru ama 15 FPS'de oynatiyor oyunu maalesef. Trimui Smart Pro var o oynatiyor PSP oyunlarini.
R36S Türkiye'de satılanların %90'ı sahte neredeyse, bunu da belirtmek lazım. Ayırt etmek çok kolay da değil.
Çok akıcı olmasa da yine de oynatıyor. Öyle bir cihazdan ne beklenir ki? COD bile oynatıyor. Tabii Trimui daha iyidir ancak fiyat olarak 2 katı. Öyle bir detay var. Tabii benim için fiyatı sıkıntı değil ancak konu sahibi de ben değilim. Bence Türkiye şartlarında 5.500TL sadece eski oyunları oynayabileceğin bir cihaza verilmez. Onun yerine ortalama bir telefon alınır. PSP emülatörü de yüklersin ondan sonra, PS2 emülatörü de yüklersin. İstediğin oyunu oynarsın. Bir tane de kontrolcü alırsın mis gibi iş olur.Bu video dogru ama 15 FPS'de oynatiyor oyunu maalesef. Trimui Smart Pro var o oynatiyor PSP oyunlarini.
Ben yurtdışından almıştım. Türkiye'den almadım.R36S Türkiye'de satılanların %90'ı sahte neredeyse, bunu da belirtmek lazım. Ayırt etmek çok kolay da değil.
- Makaleler
- 23
Trimui Hepsiburada uzerinden alinmaz bence. Sari sitede satanlar var pazarlikla 3.5K'ya alirsin sifir.Çok akıcı olmasa da yine de oynatıyor. Öyle bir cihazdan ne beklenir ki? COD bile oynatıyor. Tabii Trimui daha iyidir ancak fiyat olarak 2 katı. Öyle bir detay var. Tabii benim için fiyatı sıkıntı değil ancak konu sahibi de ben değilim. Bence Türkiye şartlarında 5.500TL sadece eski oyunları oynayabileceğin bir cihaza verilmez. Onun yerine ortalama bir telefon alınır. PSP emülatörü de yüklersin ondan sonra, PS2 emülatörü de yüklersin. İstediğin oyunu oynarsın. Bir tane de kontrolcü alırsın mis gibi iş olur.
Teşekkür ederim herkese bir şey daha sormak istiyorum nintendo switch lite nasıldır acaba yani hiç bilmiyorum ben psp ve nintendonun farkını bahsettiğiniz cihazlarda olabilir eski ikinci el bi ürün yerine Trimui ya da R36S,sadece yapmak istediğim eski nostalji oyunlarını sonuna kadar sömürmek başka bir beklentim yok 
@Simon @12578 @Eagles
Ben dümdüz pc oyuncusuydum şimdi bu el konsollarında ve onların evreninde çok cahil kalıyorum teşekkürler tekrardan
@Simon @12578 @Eagles
Ben dümdüz pc oyuncusuydum şimdi bu el konsollarında ve onların evreninde çok cahil kalıyorum teşekkürler tekrardan
Eski konsollara asla para dokme. Ne kosullarla kullanildigini bilmedigin, bataryasinin kac yasinda oldugunu veya nasil yenilenmis oldugunu vs. bilmedigin urunlere bulasma, parani cope atma. Eskiden almadiysan emulatorle oyna. Bende PSP E1000 var mesela, onun icine dahi ben Sega Genesis emulatoru yukledim, kardesim Sonic oyunlarini oyle cok daha rahat bitirdi. Genesis almaya kalksaydim dunyanin parasina yuksek ihtimal kapasitorleri birkac ay icerisinde patlayacak bir alet almis olacaktim.
Açıkçası Nintendo hakkında hiçbir bilgim yok, uzmanlık alanımda değil o yüzden pas geçiyorum sorunu. Bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmak, pek tarzımda değil zaten.
Eskiden PSP idi ama, onun da birçok şeyini unutmaya başladım zaten. Yıllar oldu şayet. 
Eskiden PSP idi ama, onun da birçok şeyini unutmaya başladım zaten. Yıllar oldu şayet. Emulatör dediğiniz sıfır satılan ürünler değil mi?Eski konsollara asla para dokme. Ne kosullarla kullanildigini bilmedigin, bataryasinin kac yasinda oldugunu veya nasil yenilenmis oldugunu vs. bilmedigin urunlere bulasma, parani cope atma. Eskiden almadiysan emulatorle oyna. Bende PSP E1000 var mesela, onun icine dahi ben Sega Genesis emulatoru yukledim, kardesim Sonic oyunlarini oyle cok daha rahat bitirdi. Genesis almaya kalksaydim dunyanin parasina yuksek ihtimal kapasitorleri birkac ay icerisinde patlayacak bir alet almis olacaktim.
Çok pahalı eski el konsolları, o paralara Nintendo Switch Lite al, çipli, rahatına bak.