Teşekkür ederim herkese bir şey daha sormak istiyorum nintendo switch lite nasıldır acaba yani hiç bilmiyorum ben psp ve nintendonun farkını bahsettiğiniz cihazlarda olabilir eski ikinci el bi ürün yerine Trimui ya da R36S,sadece yapmak istediğim eski nostalji oyunlarını sonuna kadar sömürmek başka bir beklentim yok :D

@Simon @12578 @Eagles

Ben dümdüz pc oyuncusuydum şimdi bu el konsollarında ve onların evreninde çok cahil kalıyorum teşekkürler tekrardan
Nintendo alacaksan Nintendo DS Lite al bence. Cift ekran deneyimi seni sasirtacaktir.

Evet bende onları gördüm nintendo lite ya da DS Lite olabilir fakat bunlarda oyunlar nelerdir örneğin god of war oynayabilir miyim ya da kendine özgü oyunlarını kırdırıp oynayabilir miyim? Bahsetmek istediğim şu psp oyunları nintendoda oynanır mı yoksa nintendonun kendine özel oyunları mı var?

@Kaays @Simon

Evet bende onları gördüm nintendo lite ya da DS Lite olabilir fakat bunlarda oyunlar nelerdir örneğin god of war oynayabilir miyim ya da kendine özgü oyunlarını kırdırıp oynayabilir miyim? Bahsetmek istediğim şu psp oyunları nintendoda oynanır mı yoksa nintendonun kendine özel oyunları mı var?

@Kaays @Simon

Nintendo Switch Lite alirsan PSP oyunlarinin hepsini oynarsin. God of War dahil. DS Lite acmaz ama. Fakat cipli Switch Lite 8 binden asagi yok. Pahali biraz. 3-4 koysan Steam Deck alirsin hem.

Nintendo Switch Lite alirsan PSP oyunlarinin hepsini oynarsin. God of War dahil. DS Lite acmaz ama. Fakat cipli Switch Lite 8 binden asagi yok. Pahali biraz. 3-4 koysan Steam Deck alirsin hem.

Bütçem zaten 5*6 civarıydı hadi 7*8e çıkayım dedim şimdi 3*4 daha koyup Steam Deck'e çıkayım demem biraz garip olur :D bu yüzden çipli Switch Lite daha mantıklı gibi geldi bana zaten dediğim gibi mevcut bilgisayarım var çoğu güncel oyunu oynayabiliyorum sadece nostalji yapıp kafa dağıtmalık bir ürün istiyorum

Bütçem zaten 5*6 civarıydı hadi 7*8e çıkayım dedim şimdi 3*4 daha koyup Steam Deck'e çıkayım demem biraz garip olur :D bu yüzden çipli Switch Lite daha mantıklı gibi geldi bana zaten dediğim gibi mevcut bilgisayarım var çoğu güncel oyunu oynayabiliyorum sadece nostalji yapıp kafa dağıtmalık bir ürün istiyorum
Switch ile nostalji yapamazsin bence. Switch hala guncel bir konsol. Onun yerine bence PSP al. Manhunt, Silent Hill, God of War, GTA, Pes 13 gibi oyunlari oynarsin. Gunde yarim saat takilip stres atarsin mesela.

Switch ile nostalji yapamazsin bence. Switch hala guncel bir konsol. Onun yerine bence PSP al. Manhunt, Silent Hill, God of War, GTA, PES 13 gibi oyunlari oynarsin. Gunde yarim saat takilip stres atarsin mesela.

Aslında demek istediğim oyunlar onlardı ne bileyim işte Silent Hill işte belki bilmiyorum var mıdır Heavy Rain God of War bu tarz oyunları kastetmiştim hiç oynamadım çünkü bu oyunları sanırım Zelda animal crossing vs Nintendo'ya özelmiş onları oynayamam gibi

Hocam şöyle bi video buldum switch lite alsam bu yöntemle hem nintendo oyunlarını oynayabilirim hem psp sanırım nintendo lite almak biraz daha mantıklı olmaz mı?

@Simon

Son düzenleme:
Aslında demek istediğim oyunlar onlardı ne bileyim işte Silent Hill işte belki bilmiyorum var mıdır Heavy Rain God of War bu tarz oyunları kastetmiştim hiç oynamadım çünkü bu oyunları sanırım Zelda animal crossing vs Nintendo'ya özelmiş onları oynayamam gibi

Hocam şöyle bi video buldum switch lite alsam bu yöntemle hem nintendo oyunlarını oynayabilirim hem psp sanırım nintendo lite almak biraz daha mantıklı olmaz mı?

@Simon

Evet mantikli olur. Hem Nintendo oyunlarini oynarsin hem de PSP ve PS1 oyunlarini. Piyasa biraz duzgun olsaydi daha uyguna halledebilirdin. Yine de Switch Lite iyi bir konsol. Sarj omrude iyi giden bi alet. Simdiden seciminde bol sans.

Haftaya Kadıköydeki salı pazarına gideceğim PSP almak için. Ben alıyorum hem oyunlarını özledim hem de koleksiyon ürünü olarak tutarım. İmkanın varsa alabilirsin.

Selam arkadaşlar Nintendo Switch Lite aldım çipli ürün 7 bin TL'ye anlaştık 1 yıllık ürün umarım nostalji ve kafa dağıtmak için uygun olur teşekkürler tekrardan :D @Kaays @Simon