- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bence %100 ihtimalle AKP seçimi tekrar kazanacak. Ne yapar bilmem ama öyle olacak. Sizin öngörünüz ne?
Maalesef malum şahıs.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
@Charles Smith şu anki Cumhurbaşkanı maalesef kendi partisinin yönettiği belediyelere benzer şekilde operasyonlar düzenlenmiyor. Zaten medyaya yansımadığı için de bilemiyoruz şu an AKP belediyelerinde nasıl yolsuzlukların döndüğünü... Keza kayyum taktiği ile de CHP'nin belediyelerine çökülmeye çalışılıyor ki Allah'tan o meclislerde CHP çoğunlukta olduğundan yeni belediye başkanı da CHP'li oluyor.
Zaten AKP kaybederse bunun en büyük faktörü büyük ihtimalle ekonomi olacak.
Hiçbir yönetim sonsuza kadar devam edemez. Ben şu an 21 yaşındayım ve doğduğumdan beri AKP iktidarı dışında bir yönetim göremedim. Ülkeyi biraz da başkaları yönetsin, eğer beğenilmezse zaten ilk seçim yine değişir yönetim. Yeter ki şu 2002'den beri devam eden zincir kırılsın.
Beğenmezsek değişiriz ifadesi saçma. Oyun değil bu. 5 yılda çok şey değişir.
Beğenmezsek değişiriz ifadesi saçma. Oyun değil bu. 5 yılda çok şey değişir.
O zincir kırıldıktan sonra en azından tekrar değişilmesi kolay olur anlamında dedim.
Biz yaşadığımız sürece CHP seçim alamayacak. Ben Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olarak ilk oyumu AKP'ye vereceğim. AKP'nin kazanacağını öngörüyorum. @Uyuyan Sincap
Bruhistan
Başarılı
2028'e kadar kimin ölüp kimin kalacağı bile muamma.
İyi. Koyun gibi güdülüp ''EhE EkOnOmİ ÇöP HeRşEy PaHaLı MaAşImIz aZ'' diye zırlamayın sonra.Biz yaşadığımız sürece CHP seçim alamayacak. Ben Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olarak ilk oyumu AKP'ye vereceğim. AKP'nin kazanacağını öngörüyorum. @Uyuyan Sincap
Winner
Üstün
Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam ederiz gibi gözüküyor.Bence %100 ihtimalle AKP seçimi tekrar kazanacak. Ne yapar bilmem ama öyle olacak. Sizin öngörünüz ney?
AnkiDaster
Uzman
Bu saatten sonra kimin seçiliceği önemli değil zaten yaşanacak her şey yaşandı daha kötüsü olamaz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Göreceğiz.Biz yaşadığımız sürece CHP seçim alamayacak. Ben Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olarak ilk oyumu AKP'ye vereceğim. AKP'nin kazanacağını öngörüyorum. @Uyuyan Sincap
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici