Aynı ırktan aynı milletten aynı vatandan olan kişiye sırf ayrı partiyi tutuyor diye gavur muamelesi yapmayın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?anilx
Yetkin
Seçim olmayacak, Rusya'daki gibi dümenden olacak. Bitti o iş en az 15 yıl daha bu iktidar devam eder, yıkılan veya yıkılmak üzere olan iktidarların yaşadığı süreçlere ve halk tepkilerine bakarsanız Türkiye'nin o havada olmadığını daha uzun yıllar demir yumrukla yönetileceğini anlarsınız.
Çok merak ediyorum, ne gördün de AKP'den, AKP'ye destek veriyorsun?Biz yaşadığımız sürece CHP seçim alamayacak. Ben Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olarak ilk oyumu AKP'ye vereceğim. AKP'nin kazanacağını öngörüyorum. @Uyuyan Sincap
anilx
Yetkin
Bazen belediyeler bedava makarna dağıtıyor galiba ondanÇok merak ediyorum, ne gördün de AKP'den, AKP'ye destek veriyorsun?
Uyuyan Sincap
Üstün
Aynı ırktan aynı milletten aynı vatandan olan kişiye sırf ayrı partiyi tutuyor diye gavur muamelesi yapmayın.
Ben mi gavur muamelesi yapıyorum? Göreceğiz demişim alt tarafı ya? 2028 gelsin ak koyun kara koyun ortaya çıksın dedim yani. Gavur muamelesi yapmadım
Sızlanma arkadaş, kaybetmekten bu kadar korkmayın.Aynı ırktan aynı milletten aynı vatandan olan kişiye sırf ayrı partiyi tutuyor diye gavur muamelesi yapmayın.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Çok merak ediyorum, ne gördün de AKP'den, AKP'ye destek veriyorsun?
Hocam en basitinden ornek vereyim, eger annesi tesetturlu bir kadinsa AKP yonetimi o kadina okuma ve calisma hakki verdi. Dinini yasama ozgurlugu verdi. Buyuk bir cogunluk icin bu yeterli. Haklilar da. Oncesinde universiteye gidemiyorlardi kadinlar. AKP sonrasi okudular ve suan yillardir calisiyorlar. Bu insanlar AKP sayesinde calisti, o parayla ev aldiysa araba aldiysa yine bunlari yonetime borclu hissediyor. Aksini de iddia edemeyiz. AKP ynetimi cok dogru ve iyi seyler yapmiyor ama digerleri cok kotu ve yanlis seyler yaptiklari icin AKP one cikiyor. Yapacak bir sey yok.
Doğru haklısın (!) AKP'den önce namaz kılanı kırbaçlıyorlardı değil mi? Ya bırakın şu din ayağı argümanlarınızı artık.Hocam en basitinden ornek vereyim, eger annesi tesetturlu bir kadinsa AKP yonetimi o kadina okuma ve calisma hakki verdi. Dinini yasama ozgurlugu verdi. Buyuk bir cogunluk icin bu yeterli. Haklilar da. Oncesinde universiteye gidemiyorlardi kadinlar. AKP sonrasi okudular ve suan yillardir calisiyorlar. Bu insanlar AKP sayesinde calisti, o parayla ev aldiysa araba aldiysa yine bunlari yonetime borclu hissediyor. Aksini de iddia edemeyiz. AKP ynetimi cok dogru ve iyi seyler yapmiyor ama digerleri cok kotu ve yanlis seyler yaptiklari icin AKP one cikiyor. Yapacak bir sey yok.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Doğru haklısın (!) AKP'den önce namaz kılanı kırbaçlıyorlardı değil mi? Ya bırakın şu din ayağı argümanlarınızı artık.
Gozunu mu acsan? Onlarca yuzlerce kaynak var video var goruntu var insan var. Basi kapali kadinlar alinmiyordu universiteye iste. AKP yonetimi sonrasi her birinin hakki olan egitim tekrar verildi onlara. Bu sayede her birinin calisma hakki da geri verildi. Her birinin dinini yasama hakki da geri verildi. Her birinin istedigini giyme ozgurlugu de geri verildi. Neden olan bir seyi inkar ediyorsun ki? Annem de engellendi, onlarca ogretmenim de engellendi. Daha farkli cevremiz de etkilendi. Felsefe Ogretmenim basini acmamak icin Ankara Universitesi gibi bir universiteyi birakmis, kendi memleketini ailesini birakmis baska bir sehire gitmis universite icin. Arkadasimin annesi Ankarada tip okurken 4.sinifta bu sebepten okulu birakmis. Yani bu olay o kisinin butun bir omurunu etkiledi. Birisi senin yillarca calistigin emegi silip atarak seni 4. sinifta Ankara Tiptan ayrilmak zorunda biraktirsaydi ne dusunurdun? Lise yilind acalistin, 4 yil fakultede calistin ve sonra bu sacma ve dusmanca sebepten dolayi ayrildin. Omrun boyu doktorluk yapip paraya para demeyecekken artik farkli bir alana zorunlu sekilde yoneliyorsun.
Siz müslümanların yaptığı en iyi şey mağdur edebiyatı.Gozunu mu acsan? Onlarca yuzlerce kaynak var video var goruntu var insan var. Basi kapali kadinlar alinmiyordu universiteye iste. AKP yonetimi sonrasi her birinin hakki olan egitim tekrar verildi onlara. Bu sayede her birinin calisma hakki da geri verildi. Her birinin dinini yasama hakki da geri verildi. Her birinin istedigini giyme ozgurlugu de geri verildi. Neden olan bir seyi inkar ediyorsun ki? Annem de engellendi, onlarca ogretmenim de engellendi. Daha farkli cevremiz de etkilendi. Felsefe Ogretmenim basini acmamak icin Ankara Universitesi gibi bir universiteyi birakmis, kendi memleketini ailesini birakmis baska bir sehire gitmis universite icin. Arkadasimin annesi Ankarada tip okurken 4.sinifta bu sebepten okulu birakmis. Yani bu olay o kisinin butun bir omurunu etkiledi. Birisi senin yillarca calistigin emegi silip atarak seni 4. sinifta Ankara Tiptan ayrilmak zorunda biraktirsaydi ne dusunurdun? Lise yilind acalistin, 4 yil fakultede calistin ve sonra bu sacma ve dusmanca sebepten dolayi ayrildin. Omrun boyu doktorluk yapip paraya para demeyecekken artik farkli bir alana zorunlu sekilde yoneliyorsun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young