Lain Iwakura 12

Uzman
20 yaş diş çekimi çok acıtıyor mu? Bende dehşet bir diş hekimi korkusu var. Hekimin kullandığı matkabın sesi bile beni korkutmaya yetiyor.
20'lik dişi çektirmem lazım, ne yapsam bilmiyorum.

Öncelikle kullandığımız alet matkap değil. Anestezi altında işlem gördüğünüzden çekim esnasında acı hissetmiyorsunuz. Sonrasında da düşündüğünüz gibi şiddetli bir ağrı olmuyor. Antalya ilinde iseniz yardımcı olalım size.

20 yaş diş çekimi çok acıtıyor mu? Bende dehşet bir diş hekimi korkusu var. Hekimin kullandığı matkabın sesi bile beni korkutmaya yetiyor.
20'lik dişi çektirmem lazım, ne yapsam bilmiyorum.

Matkap dediğiniz alet bu sanırım, dişçi matkabı olarak geçer.

1788497869557.webp

Sandığınız kadar acılı bir işlem değil, hiç mi acımayacak? Hayır acıyacak. Lakin dayanılmayacak bir acı değil. Korkmanıza gerek yok gidin çektirin, çektirmezseniz şu an acıyacağının kat kat yükseğini yaşarsınız onun üstüne bir de çektirme acısı yaşarsınız. Dişlerinizin bozulması da cabası.

Dua edin 20'lik dişleriniz çekilebilecek şekillde düzgün çıkmışlar. Bende çektirdim çok basit ve az acılı bir işlerm. Bir tanıdığımın 20'lik dişleri oluşmuşumu diş eti altında olmuştu dışarı çıkmamış yani o işte korkulacak bir olaydı.

Matkap dediğiniz alet bu sanırım, dişçi matkabı olarak geçer.

Eki Görüntüle 277946

Sandığınız kadar acılı bir işlem değil, hiç mi acımayacak? Hayır acıyacak. Lakin dayanılmayacak bir acı değil. Korkmanıza gerek yok gidin çektirin, çektirmezseniz şu an acıyacağının kat kat yükseğini yaşarsınız onun üstüne bir de çektirme acısı yaşarsınız. Dişlerinizin bozulması da cabası.
nefret ediyorum şu cihazdan anılarım depreşti içim kıpraştı dişi oyarken çıkan yanık kokusu burnuma geldi eeeeehhh beeeeee

Dua edin 20'lik dişleriniz çekilebilecek şekillde düzgün çıkmışlar. Bende çektirdim çok basit ve az acılı bir işlerm. Bir tanıdığımın 20'lik dişleri oluşmuşumu diş eti altında olmuştu dışarı çıkmamış yani o işte korkulacak bir olaydı.
Hayır, korkulacak bir yanı yok. Ben hem hasta olarak çektirdim, hem hekim olarak çektim. İnsanları paniğe sevk etmeyin bu kadar sıradan işlemler için.