@Whopsy, 2 3 doktora göster, ben devlette bir haber gömülü sinirin yanından geçeni disimi aldiracaktim elime imza için kalem tutuşturdu doktordan birisi, obur doktor bir dur dedi ve filmi göstererek bak sinir burada kendisini normalde olması gerektiği gibi gitmemiş dişin yüzünden geri atmış dedi ve uyardı. Bana suratının yarısı felç gibimsi olur dediler, çünkü ana sinire yakın ve riskli.
Yani anlayacağın iyi seç doktoru ben özelde çektirdim cerraha.
Çok şükür sorunum yok sıcak soğuk ve hissiyat duruyor. Başıma bir şey gelmedi.
Lakin yakın zamanda kanal tedavisi ve dolgu yüzünden çektirdiğim disin önüne 2 ayda 6 kere anestezi yapıldı dilimle dudağımda gezerken bazen ufak bir elektrik hissi oluyor köpek dişinin orada.
Anestezi zamanla geçer diye düşünüyorum tedavi geçen hafta yeni bitti.
Genelde en düşük ihtimal suratına bir şey olması.
Ama dikkatli bir doktor seç ve aceleye getirme.
Devlet hastanesine güvenmediğim için özele gitmiştim, diğer disimde 20'lik şu an ucu gözüküyor tekrar 8. 000 TL verecek durumum olmadığı için devlete başvurulabilirim. Sende önlem al.

Ucu çıkmışsa normal diş çekimiyle aynı. Ameliyat olması için tamamen gömülü olması gerekiyor. Tek farkı dişin boyutundan ötürü ağzında obruk oluşuyor resmen.

Benimki gözüküyor çıkmadı hala. Aynı olduğunu sanmıyorum.

@Unlishimaide Benim ucu çok az görünen (üzerinde halen et vardı, çıkmak üzereydi ama gömülüydü) yirmiliğimi çene cerrahı normal diş çeker gibi çekti. İşlemi görmedim ama sanırım diş etini biraz gevşeterek çekti. Uyuşturduktan sonra işlem 5 dakika sürdü sürmedi. İyi bir çene cerrahına göstermekte fayda var. Cinsiyetçilik gibi olmasın ama doktor erkek olsa yararınıza olur.

@Whopsy, 2 3 doktora göster, ben devlette bir haber gömülü sinirin yanından geçeni disimi aldiracaktim elime imza için kalem tutuşturdu doktordan birisi, obur doktor bir dur dedi ve filmi göstererek bak sinir burada kendisini normalde olması gerektiği gibi gitmemiş dişin yüzünden geri atmış dedi ve uyardı. Bana suratının yarısı felç gibimsi olur dediler, çünkü ana sinire yakın ve riskli.
Yani anlayacağın iyi seç doktoru ben özelde çektirdim cerraha.
Çok şükür sorunum yok sıcak soğuk ve hissiyat duruyor. Başıma bir şey gelmedi.
Lakin yakın zamanda kanal tedavisi ve dolgu yüzünden çektirdiğim disin önüne 2 ayda 6 kere anestezi yapıldı dilimle dudağımda gezerken bazen ufak bir elektrik hissi oluyor köpek dişinin orada.
Anestezi zamanla geçer diye düşünüyorum tedavi geçen hafta yeni bitti.
Genelde en düşük ihtimal suratına bir şey olması.
Ama dikkatli bir doktor seç ve aceleye getirme.
Devlet hastanesine güvenmediğim için özele gitmiştim, diğer disimde 20'lik şu an ucu gözüküyor tekrar 8. 000 TL verecek durumum olmadığı için devlete başvurulabilirim. Sende önlem al.

Benimki gözüküyor çıkmadı hala. Aynı olduğunu sanmıyorum.
Burada devlete gittim, sadece üniversite hastanesinde yapılır dediler. Üniversite hastanesindeki cerrah da boş vaktim yok dedi. 5 aydır araştırıyorum, bir tane özel buldum, pazartesi günü orada aldıracağım gibi duruyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

@Unlishimaide benim ucu çok az görünen (üzerinde halen et vardı, çıkmak üzereydi ama gömülüydü) yirmiliğimi çene cerrahı normal diş çeker gibi çekti. İşlemi görmedim ama sanırım diş etini biraz gevşeterek çekti. Uyuşturduktan sonra işlem 5 dakika sürdü sürmedi. İyi bir çene cerrahına göstermekte fayda var. Cinsiyetçilik gibi olmasın ama doktor erkek olsa yararınıza olur.

Evet ben erkek cerraha yaptırmıştım, devlette iki tane kadın beni daha çok korkuttu.

Burada devlete gittim, sadece üniversite hastanesinde yapılır dediler. Üniversite hastanesindeki cerrah da boş vaktim yok dedi. 5 aydır araştırıyorum, bir tane özel buldum, pazartesi günü orada aldıracağım gibi duruyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

Kalıcı bir şey olursa çözümü yok gibi bir şey dikkat etmekte fayda var. Doktor kendine güveniyorsa yapar zaten.
Benim dişimi 5 6 parçaya ayırdılar.
İşlem 30 dakika surduyse 15 dakika da bitti son 1 tane kök için 15 dakika daha uğraşmıştı.

Evet ben erkek cerraha yaptırmıştım, devlette iki tane kadın beni daha çok korkuttu.

Kalıcı bir şey olursa çözümü yok gibi bir şey dikkat etmekte fayda var. Doktor kendine güveniyorsa yapar zaten.
Benim dişimi 5 6 parçaya ayırdılar.
İşlem 30 dakika surduyse 15 dakika da bitti son 1 tane kök için 15 dakika daha uğraşmıştı.
2 tane olması sıkıntı uzun bir süreç olacak.

Dişim gömülü olduğu için eti yarıp almışlardı. Dikişi atıldıktan 5-6 gün sonra çıkarttılar. Benim ilk gün aşırı acıdı, sonrası normal geçti.

2 tane olması sıkıntı uzun bir süreç olacak.

Ben önce gömülü olanı çektirip önündeki 1.ci ve 2.ci azı dişlerime kanal ve dolgu yaptırdım. 2 aydır 2.ci azı diş ile uğraşıyoruz içeride kanal aleti kırıldı.
Nasıl ağrılar çektim anlatamam.
Umarım kolay geçer sizinki.
Ben salaklık edip ilk gün yemek yedim, sıvı beslenin 2 3 gün.

Ben önce gömülü olanı çektirip önündeki 1.ci ve 2.ci azı dişlerime kanal ve dolgu yaptırdım. 2 aydır 2.ci azı diş ile uğraşıyoruz içeride kanal aleti kırıldı.
Nasıl ağrılar çektim anlatamam.
Umarım kolay geçer sizinki.
Ben salaklık edip ilk gün yemek yedim, sıvı beslenin 2 3 gün.
Teşekkürler hocam tekrardan geçmiş olsun en kısa sürede dişlerinizi düzeltirsiniz. Bana göre diş vücuttaki en büyük sıkıntılardan.