Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 22.000-23.000 TL
EmperorAntares
Uzman
Bahsettiğim X7 Pro değil, kaçak telefonlarda bazı uygulama ve oyunları indirememe sorunu oluyordu. Bir de şu IMEI'dir, e-mail atmadır falan rahatsız ediyordu.
Bazı şeyleri indirebilmek için çok saçma storelar indirmek zorunda kalıyordum.
@Milas
Bazı şeyleri indirebilmek için çok saçma storelar indirmek zorunda kalıyordum.
@Milas
Sebebini öğrenebilir miyim?Bütçeyi bir tık arttırarak Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus alın derim. Pardon X7 Pro almanız daha iyi olur. 14 Pro Plus avantajı RAM.
Son düzenleyen: Moderatör:
@EmperorAntares, öyle sorunlarla karşılaşmadım ben. Zaten 240 gün süresi var kayıt için. Sonrası hallediliyor.
Xbox 360E
Üstün
Amacınız oyun oynamak ise X7 Pro fazlasıyla yeter, 8400 yongasına sahip. En iyi işlemcilerden biri, batarya 6000mAh, ekranı da iyi. 120Hz desteği var. Daha ne istersin? Android 15 var içinde.
İsteyeceğin ne varsa hepsinin içinde.
İsteyeceğin ne varsa hepsinin içinde.
YD Poco X7 Pro ile sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bende 1 senedir YD Poco X6 Pro kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
EmperorAntares
Uzman
X7 Pro'ya şu anlık daha yakınım. Yarın sakin kafayla tekrar bakıp siparişi vereceğim. Teşekkür ederim.
Oyun tarzında işler için X7 Pro.
Batarya - kamera kısmında ise Honor 400 bir tık daha iyi.
Batarya - kamera kısmında ise Honor 400 bir tık daha iyi.
Poco X Pro serileri genellikle sorunlu oluyor. X6 Pro ve X7 Pro konularından kullanıcı yorumlarını okuyun, kesinlikle fikriniz değişir. Eğer bir önce ki model diye takıntı yapmazsanız bence Poco F6 en iyi seçenek bu fiyat segmentinde.
https://www.hepsiburada.com/poco-f6-512-gb-12-gb-ram-poco-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00006DPQBF
https://www.hepsiburada.com/poco-f6-512-gb-12-gb-ram-poco-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00006DPQBF
- Makaleler
- 6
Fark eden bir şey var mı ki aralarında? Bazıları uzun ömürlü vs. diyordu ama bilemedim. Tasarım olarak H400 daha hoş göründü gözüme.
A56 biraz daha uzun ömürlü gibi olabilir ama bayağı denkler.
EmperorAntares
Uzman
Peki bu fiyat bandında önerdiğiniz başka model var mıdır?Poco X Pro serileri genellikle sorunlu oluyor. X6 Pro ve X7 Pro konularından kullanıcı yorumlarını okuyun, kesinlikle fikriniz değişir. Eğer bir önce ki model diye takıntı yapmazsanız bence Poco F6 en iyi seçenek bu fiyat segmentinde.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-