- Makaleler
- 6
@EmperorAntares, nedense herkes X7 Pro önermiş. Eğer kamerayla işim olur dersen sadece işlemcisinden alma. Ayrıca POCO X serilerinde kronik sıkıntı oluyor.
Sadece oyun için Poco X7 Pro. Günlük için Honor 400.Selam,
Xiaomi Redmi Note 6 Pro külüstüründen yeni bir seviyeye geçeceğim ancak aşırı kararsız kaldım. Bazı arkadaşlarım Xiaomi tarafının yazılımda kötü olduğunu ve POCO'nun sadece oyun için alınması gerektiğini söyledi. Honor 400 ise dengeli bir telefonmuş her manada.
Mobilden oynayacağım oyunlar daha çok PES, Mobile Legends ve Supercell oyunları olur. Genshin, PUBG tarzı hardcore oyunlar oynayacağımı sanmıyorum. Onun dışında video izleme tarzı basit, günlük işlerde kullanacağım. POCO'nun sadece performans kısmında daha iyi olduğunu söylüyorlar. Sizce hangisini almalıyım?
Bütçe en fazla 22-23K olabilir, başka önereceğiniz telefonlar varsa onları da yazabilirsiniz.
Hocam daha iyisi ya da muadili olsa önerirdim zaten. Poco F7 için bütçeniz çıkışıyorsa zorlayabilirsiniz. Honor 200 Pro da olabilir ama dediğim gibi siz bütçenizi yukarı çekebilecek misiniz? Ona göre kararınızı verirsiniz.Peki bu fiyat bandında önerdiğiniz başka model var mıdır?
hocam daha iyisi ya da muadili olsa önerirdim zaten. POCO F7 için bütçeniz çıkışıyorsa zorlayabilirsiniz. Honor 200 Pro da olabilir ama dediğim gibi siz bütçenizi yukarı çekebilecek misiniz? Ona göre kararınızı verirsiniz.
Sadece oyun için POCO X7 Pro. Günlük için Honor 400.
Ama X serisi şebeke sorunları ile dolu.
A56'da bakabilirsiniz.
Yani yukarısı için önereceğiniz telefonların fiyatı önemli hocam. 35 40 bandına çıkamam ama 25 bandında bir şey önereceğim derseniz arttırmaya çalışırım. Sultan-ül valide ile konuşmam lazım
A56 tasarımı pek beni çekmedi ya onun yerine Honor 400 alırdım zaten. Mobilde fazla oyun oynamıyorum ki yazdıklarım da öyle aman aman bir güç istemeyen oyunlar ama yakınlarım X7 al performansı daha iyi diyor ama Honor işlemci hariç daha iyi o yüzden çok arada kaldım.
Önerdiğiniz iki telefonda maalesef 25'in üstünde. Üstelik en ucuzlarını da PTT satıyor.25 bandında Xiaomi 14t daha iyi olur POCO X7 Pro yerine. Sadece her şey işlemci değil. Ekran kamera yazılımda 14t daha iyi olur. Ekstra S24 FE de bakabilirsin hepsinden daha güçlü, daha iyi kamera ve yazılımı var. Sana bağlı.
25k bandında Xiaomi 14t S24 FE ikilisinden birini seçin.
Önerdiğiniz iki telefonda maalesef 25'in üstünde. Üstelik en ucuzlarını da PTT satıyor.
PUBG veya Genshin tarzı oyunlar oynamıyorum ya. Ancak Supercell oyunları, MLBB ya da PES falan. Öyle yapacağım sanırım. Teşekkür ederim.O zaman Honor 400 alın geçin. X7 Pro'nun yazılımı Xiaomi düz serisindende kötü. Kamerada o fiyattaki diğer telefonlara göre kötü. Çok da ağır oyun oynamayacaksanız POCO'ya hiç gerek yok bulaşmayın.
PUBG veya genshin tarzı oyunlar oynamıyorum ya. Ancak Supercell oyunları, MLBB'ya da pes falan. Öyle yapacağım sanırım. Teşekkür ederim.