Bütçe
22.000-23.000 TL
Hocam POCO F6 öneririm. İşlemci bakımından hem 7 gen 3'e hem de 8400'e fark atıyor. Günlük kullanım olarak. Oyun performansı olarak 8400'ün gerisinde kalıyor ama 7gen 3'ü yine açık ara farkla geçiyor. F serilerinde bir kronik soruna rastlamadım şu ana kadar. Honor 400'den çok daha iyi bir seçenek olur. Öbür türlü işlemci dolayısıyla ileride sıkıntı çekersiniz.
Hocam kafaya koydum Honor alacağım. Poco serisine sıcak bakmıyorum. Oyun performansı da benim için o kadar önemli değil netice de ikisi de iyi cihazlar, e-sporcu falan değilim basic bir kullanıcıyım :D

Hocam kafaya koydum Honor alacağım. POCO serisine sıcak bakmıyorum. Oyun performansı da benim için o kadar önemli değil netice de ikisi de iyi cihazlar, e-sporcu falan değilim Basic bir kullanıcıyım :D

Bu arada 26 bin TL verirseniz şunu öneririm. Tasarım iyi ve sadece kamera dışı (kamera üzmez ama fiyatına göre daha iyileri var) bunu öneririm. Daha sorunsuz ve daha güzel.

Bataryası çok çok iyi mesela.

Bu arada 26 bin TL verirseniz şunu öneririm. Tasarım iyi ve sadece kamera dışı (kamera üzmez ama fiyatına göre daha iyileri var) bunu öneririm. Daha sorunsuz ve daha güzel.

Bataryası çok çok iyi mesela.
O fiyata çıkabileceğimi sanmıyorum ya. Annemle konuşurum durumu en fazla kaç verebilirsin diye ama muhtemelen max 21 22k bandında kalırız. 25-26k bandına gelebilirsem eğer zaten başka modeller falan bakarım. Teşekkür ederim hocam:)

O fiyata çıkabileceğimi sanmıyorum ya. Annemle konuşurum durumu en fazla kaç verebilirsin diye ama muhtemelen Max 21 22K bandında kalırız. 25-26k bandına gelebilirsem eğer zaten başka modeller falan bakarım. Teşekkür ederim hocam:)

Rica ederim. Kendine liste yap mesela. Olası durumlarda ona göre alırsın.
Eğer elindeki cihazı onlara verirsen vs belki 21k ya alabilirsin. Senin için kamera çok önemli değil gibi. F7 alabilirsen mutlu edecektir.

Rica ederim. Kendine liste yap mesela. Olası durumlarda ona göre alırsın.
Eğer elindeki cihazı onlara verirsen vs belki 21k ya alabilirsin. Senin için kamera çok önemli değil gibi. F7 alabilirsen mutlu edecektir.
Ailedeki en patates telefon bende ya :D Kamera çok önemli değil de yazılım, işletim sistemi, ekran, malzeme kalitesi gibi konularda hangisi daha iyi? H400 o konuda X7'ye fark atıyordu diye duydum.

Ailedeki en patates telefon bende ya :D kamera çok önemli değil de yazılım, işletim sistemi, ekran, malzeme kalitesi gibi konularda hangisi daha iyi? H400 o konuda X7'ye fark atıyordu diye duydum.

Evet Honor 400 ekran yazılımda daha iyidir. İkisinin de malzeme kalitesi aynı. Batarya olarak da benzerlerdir muhtemelen. Ama Honor 400 daha iyi olur. Bütçe çıkarsa F7'yi düşün.

Evet Honor 400 ekran yazılımda daha iyidir. İkisinin de malzeme kalitesi aynı. Batarya olarak da benzerlerdir muhtemelen. Ama Honor 400 daha iyi olur. Bütçe çıkarsa F7'yi düşün.
Yok yani F7 ile H400 arasındaki farkları sormuştum. Fiyat farkı olduğu için muhakkak farkı vardır elbette.
X7 Pro ile H400 arasında tercihim zaten H400 oldu.

Yok yani F7 ile H400 arasındaki farkları sormuştum. Fiyat farkı olduğu için muhakkak farkı vardır elbette.
X7 Pro ile H400 arasında tercihim zaten H400 oldu.

Kamera hariç F7 daha iyi. Yazılım olarak pocoların yazılımını beğenmesemde pil optimizesi iyi. Bende A56 almayı düşünüyorum ama bütçe çıkarsa F7 almak isterim. Bataryası çok iyi F7'nin.