CVaRy

Başarılı
Yer
Tbilisi/Georgia
Selamlar, bileğimi fena incittim. Çıkık ile birebir aynı semptomları yaşıyorum. Güçsüzlük; bir şeyi tutmaya, itmeye, çekmeye çalıştığım esnada zorlanıyorum hem ağrı oluyor hem de elimden tüm güç ve kuvvet gitmiş gibi. En azından 1 hafta gibi hastaneye gitme durumum yok. Ağrı kesici ile idare etsem bir şey olur mu? Gün içerisinde fazla ağrı yok ama gece oldu mu uyutmuyor.

Selamlar, bileğimi fena incittim. Çıkık ile birebir aynı semptomları yaşıyorum. Güçsüzlük; bir şeyi tutmaya, itmeye, çekmeye çalıştığım esnada zorlanıyorum hem ağrı oluyor hem de elimden tüm güç ve kuvvet gitmiş gibi. En azından 1 hafta gibi hastaneye gitme durumum yok. Ağrı kesici ile idare etsem bir şey olur mu? Gün içerisinde fazla ağrı yok ama gece oldu mu uyutmuyor.

O tarz ağrılar gece başlar zaten. Sürekli ağrı kesici alacağına keşke hastane ya da en kötü aile hekimine gözükebilsen. Ağrı kesici ne içiyorsun? Kas gevşetici krem varsa onu da sür. Çıkık olsa gündüzleri de yerinde duramazsın.

O tarz ağrılar gece başlar zaten. Sürekli ağrı kesici alacağına keşke hastane ya da en kötü aile hekimine gözükebilsen. Ağrı kesici ne içiyorsun? Kas gevşetici krem varsa onu da sür. Çıkık olsa gündüzleri de yerinde duramazsın.
Doku zedelenmesi yüksek ihtimal. Kas gevşetici deneyeceğim hiç aklıma gelmedi. Dediğim gibi hastaneye ilk fırsatta gideceğim şu an bulunduğum konum müsait değil.

Doku zedelenmesi yüksek ihtimal. Kas gevşetici deneyeceğim hiç aklıma gelmedi. Dediğim gibi hastaneye ilk fırsatta gideceğim şu an bulunduğum konum müsait değil.

En iyisi hastane ama yapacak bir şey yok. Buz falan koy şişme yapmasın. Çok fazla ağrı kesicelere abanma. Yatmadan önce kas gevşetici sür biraz rahatlar umarım.

En iyisi hastane ama yapacak bir şey yok. Buz falan koy şişme yapmasın. Çok fazla ağrı kesicelere abanma. Yatmadan önce kas gevşetici sür biraz rahatlar umarım.
Toplasan hayatım boyunca 3 - 5 defa ağrı kesici kullanmışımdır. Aram hiç iyi değildir. Hangi seneydi hatırlamıyorum ama kış mevsiminde hasta olduydum bademciklerim fena şiştiydi antibiyotik kullanmıştım fayda etmiyordu. iyileştim belli bir süre sonra. iyileştikten sonra bağırsaklara herhalde zarar vermişti kullandığım antibiyotikler kış mevsimi bitene kadar eziyet çektim. O gün bu gündür hangi ilaç olursa olsun sıcak bakmam. Kabus gibi günlerdi.

Çıkık varsa diğer eline bakarak biraz da mantıkla kendiniz oturtabilirsiniz ama bir saglikciya gorunmeniz iyi olur, en azından eczaneye girseniz bir temel ilk yardım uygularlar.

Selam, bileğimi fena incittim. Çıkık ile birebir aynı semptomları yaşıyorum. Güçsüzlük; bir şeyi tutmaya, itmeye, çekmeye çalıştığım esnada zorlanıyorum hem ağrı oluyor hem de elimden tüm güç ve kuvvet gitmiş gibi. En azından 1 hafta gibi hastaneye gitme durumum yok. Ağrı kesici ile idare etsem bir şey olur mu? Gün içerisinde fazla ağrı yok ama gece oldu mu uyutmuyor.

Hocam ağrı kesici ile öyle şeyler geçmez.

Ağrı kesiciyle idare edemezsin bir süre sonra vücut alışmaya başlıyor, günde 2 almaya başlarsın sonra 3 falan artarak gider. Bağımlı olmamaya çalıs.