Tok açın halinden anlamıyor işte. Gerçekten kötü bir hastalık. Çeken bilir.
Tok açın halinden anlamıyor işte. Gerçekten kötü bir hastalık. Çeken bilir.
Çok farklı değişkenlere bağlı, maddi durumun, görünüşün(sosyal ortam adına bence önemli), mentaliten(daha genç adamlara uyum sağlayabilecek misin) gibi gibi değişkenlerin yanında bir de okuduğunda 28-29 gibi mezun olacağından iş yapabileceğin bir bölüm mü gibi faktörler var. Yoksa her zaman üniversite okunur, yani mesele diploma ise. Ama sosyal ortam da istiyorsan ilk değişkenler biraz önemli. Çok farklı tipler gördüm, 24'lü yaşlarda olup kafa ve görünüş olarak 20'lerde gibi takılan (gerçekten görünüş olarak babyface diyebileceğimiz tipler) ya da 20 yaşlarında olup 25-30 gibi gösterenler. Burada iş biraz sana bağlı.Lise mezunuyum ve 24 yaşındayım. Psikiyatri ilaçları kullanıyorum. Hem de günlük 12 tane. Yeşil reçete ilaç var.
Bu yüzden benim kafam derse basmıyor. Dikkat dağınıklığı ve odaklanma durumu ortaya çıktı, rahatsızlığım yüzünden bunlar beni çok etkiliyor.
Bu şekil olmaktansa hiç okumam daha iyi. EKPSS sınavına çalışamama rağmen 63 aldım. Ne yapabilirim?
İyi Sosyaller.
Okumanın yaşı yok. Okunur.Lise mezunuyum ve 24 yaşındayım. Psikiyatri ilaçları kullanıyorum. Hem de günlük 12 tane. Yeşil reçete ilaç var.
Bu yüzden benim kafam derse basmıyor. Dikkat dağınıklığı ve odaklanma durumu ortaya çıktı, rahatsızlığım yüzünden bunlar beni çok etkiliyor.
Bu şekil olmaktansa hiç okumam daha iyi. EKPSS sınavına çalışamama rağmen 63 aldım. Ne yapabilirim?
İyi Sosyaller.