Oyun performansı olarak 4050'ye kıyasla düşük performans verecektir. Bence 4050 altı laptop almayın.
Evet fakat zaten öyle çok oyun oynamayacağım, arada sırada oynayacağım bana yeterli olacağını düşünüyorum.
Oyun performansı olarak 4050'ye kıyasla düşük performans verecektir. Bence 4050 altı laptop almayın.
Evet o zaman yeter fakat bu modelin bataryası berbat. Batarya için bunu alın bence.Evet fakat zaten öyle çok oyun oynamayacağım, arada sırada oynayacağım bana yeterli olacağını düşünüyorum.
Evet o zaman yeter fakat bu modelin bataryası berbat. Batarya için bunu alın bence.
LOQ'la aynı performansı verecektir. 2 saat civarı gider şarjı. Attığım Acer'i 3 saat kullanirsın.LOQ'dan bile daha mı kötü? İşlemci Ryzen daha az güç çekiyor diye biliyorum, normal kullanımda ekran süresi kaç saat olur?
LOQ'la aynı performansı verecektir. 2 saat civarı gider şarjı. Attığım Acer'i 3 saat kullanirsın.
Kağıt üstü verilere bakmaktansa YouTube üzerinden test videolarına bakın bence.Ancak baktığımda Acer'ın pil gücü 57W IdeaPad'in 71W olarak gösteriyor. Bu veriler yanlış mı?
Arkadaşlar merhaba, hem oyun için hem de üniversitede kullanmak amacıyla bir laptop almak istiyorum. Mümkünse beni üzmeyecek ve uzun bir süre kullanabileceğim 25-30k arası laptop önerilerinizi yazabilir misiniz?
60'a 70 fakat pil verimi ve yazılımı da fark ediyor.Ancak baktığımda Acer'ın pil gücü 57W IdeaPad'in 71W olarak gösteriyor. Bu veriler yanlış mı?
LOQ ile benzer, kuru 2 saat civarı falan ama yazılım ile LOQ'dan iyi batarya performansı veriyor.Pil süresi istiyor 7535HS daha verimli Nitro 5'lerin pil süreleri pek tatmin edici değil.