pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Benim yaşadığım ilçenin belediyesini 18 Nisan 1999 tarihinden beridir 25 yıldır kesintisiz CHP yönetiyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni de 29 Mart 2009 tarihinden beridir 15 senedir CHP yönetiyor.
Sizce artık halkımız belediyeyi değiştirip AKP'ye falan geçirmeli mi yoksa CHP yönetmeye devam etmeli mi?
Sizler ne dersiniz?

İktidardan bu kadar "nefret ediyorsan" Hamza Dağ'a oy vermek için elle tutulabilir sebeplerin olmalı. Rica etsem var olan CHP nefretin dışında birkaç sebep sayabilir misin?

CHP nefretim yok ben direkt Tunç Soyer'in belediyeciliğini sevmiyorum. Ayrıca İzmir'e bu kadar yatırım yapabilecek tek parti Ak Parti ve Hamza Dağ günümüzde. Doğduğumdan beri İzmirliyim böyle bir rezillik görmedim. Her seçim öncesi 1 metro veya tramvay yapılıyor o kadar. Örneğin Aydın Belediye Başkanı CHP kökenli fakat gayet iyi belediyeciliğe sahip. 2 sene aydında okudum gerçekten çok iyiydi. Bizim İzmir seçmeni koyun gibi CHP dediği için adaya filan bakılmıyor.

Yaşadığım il olan Aydın için konuşacağım. Özlem Çerçioğlu'ndan hiç memnun değilim. AKP'li değilim hatta AKP'ye karşıyım ama bu sefer Aydın'da Mustafa Savaş kazanmalı.

Benim okuduğum zamanlarda iyiydi. Sonradan değişmiş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Hocam partizanlık değil, bizim aile de Esenyurt'taki adaya HDP geçmişi yüzünden oy vermeyecek. Boş veya zafer atacak. İstanbul'da ise imamoğlu. Ama AKP eli değen yer berbat oluyor. Mesajı düzenleyip bir kısım ekledim bir daha bakın isterseniz.

O konuda haklısınız dediğim gibi ben Tunç Soyer'in çalışma stilini sevmiyorum ve Hamza Dağ'a vereceğim. Yine de İzmir'in CHP'den çıkacağını zannetmiyorum. Umarım düzgün bir adaydır CHP adayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Aydın özelinde konuşayım. Çevresindeki Denizli gibi illerden daha potansiyelli olmasına rağmen onlardan daha geri takılıyor. Belediye de bu konuda üzerine düşen payı almalı bence, maalesef yeterli değil.

Buna rağmen orası bana pek el değişecekmiş gibi gelmiyor. Seçim günü yanılıp yanılmadığımı göreceğiz.

Artı -1 Eksi
Hocam aydın 10 yıl önce nasıl ise şu anda da aynı. Hiçbir yenilik yok. Bir tekstil park açtılar sadece.

Biraz da ilçe belediyesine bağlı. Benim ilçem iyi idi. Aydın merkeze yakındım şu an ilçeyi hatırlayamadım.

Aydın özelinde konuşayım. Çevresindeki denizli gibi illerden daha potansiyelli olmasına rağmen onlardan daha geri takılıyor. Belediye de bu konuda üzerine düşen payı almalı bence, maalesef yeterli değil.

Buna rağmen orası bana pek el değişecekmiş gibi gelmiyor. Seçim günü yanılıp yanılmadığımı göreceğiz.

Ak parti için Rize, Trabzon ne ise CHP için İzmir, aydın, denizli öyledir. Bu illerin hiç değişeceğini zannetmiyorum.

Artı -1 Eksi
Merhaba @Milas ve @MechaAti yanıtınız için teşekkür ederim.
AKP kurulduğundan beri bizim belediyeyi hiç yönetmedi. Aydın Belediyesi'ni AKP 2004-2009 arası bir dönem yönetti ama artık nasıl yönettiyse yapılan ilk seçimde Özlem Çerçioğlu'na kaptırdı.

Bir de vaatler bazında değerlendirelim.
2024 AKP ilçe belediyesi vaatleri:
  1. E-Spor merkezi yaptıracağız.
  2. Gastronomi merkezi yaptıracağız.
  3. Kreş yaptıracağız.
  4. Yeni bir sanayi sitesi daha.
  5. 3 tane yeraltı otoparkı
  6. Açık, kapalı ve akıllı otopark.
  7. Çağ atlatacağız.
  8. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
  9. Madde bağımlılığıyla etkin mücadele vaadi (Yorumum: ilçede kullanan yok ki)
  10. Belediye Mobil App.
  11. Tüvtürk muayene istasyonu.
  12. İmar Planı.
  13. Kapalı akıllı durak.
  14. Belediye kütüphanesi.
  15. Huzurevi.
  16. Mahalle konağı.
  17. İlçe belediyesine bağlı et entegre üretim tesisleri ve mezbaha.
  18. Organize tarım ve hayvancılık bölgesi
  19. Fitness salonu.
  20. Hamam.
  21. Hayvan barınağı.
  22. Son teknoloji ile donatılmış modern halı sahalar.
  23. Kültür merkezi.
2024 CHP ilçe belediyesi projeleri:
  1. Toplu konut projemizle evi olmayan gençleri ev sahibi yapacağız.
  2. İlçemizi Kültür ve Sanat kenti yapacağız.
  3. Kentsel iyileştirme ve kentsel dönüşüm.
  4. Pazaryeri ve otopark.
  5. Sosyal yaşam alanları yeşil kuşak 3. Etap.
  6. Asfalt üretim tesisi.
  7. Kreş ve Anaokulu.
  8. Gezici çocuk otobüsü.
  9. Modern hamam ve sauna.
  10. Fitness salonu.
  11. Enerji kooperatifi. Solar sistem güneş enerjisi.
  12. Cumhuriyet Kültür Merkezi. İçinde sinema, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon olacak.
  13. Kitap Kafe.
  14. Üretici kooperatifi.
  15. Biyogaz enerji tesisi.
  16. Yeni sanayi sitesi.
  17. Esnaf buluşmaları.
  18. Sokak hayvanları doğal yaşam merkezi.
  19. Daha yaşanabilir bir şehir.
  20. Asfaltlanmadık yol kalmayacak. Yollar sorun olmaktan çıkacak.
  21. Birkaç tane daha kadınlar kıraathanesi.
CHP belediyesi icraatları:
  1. Otogar
  2. Düğün salonları
  3. Sosyal tesisler
  4. Açık yüzme havuzları
  5. Otel
  6. Kapalı pazaryerleri
  7. Peynir hali
  8. Yeni itfaiye
  9. Kilit taşından yapılmış yollar.
  10. Eğitim atölyesi.
  11. Kadınlar kıraathanesi.
  12. Parklar.
  13. Koşu yolları.

Artı -1 Eksi
Bunu partiden bağımsız söylüyorum, değişim iyidir. Uzun süre değişmeyen her yer değişmelidir. Yeni gelen bir daha statüsünü kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır, bu da vatandaşa yarar.

Artı -1 Eksi