pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Benim yaşadığım ilçenin belediyesini 18 Nisan 1999 tarihinden beridir 25 yıldır kesintisiz CHP yönetiyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni de 29 Mart 2009 tarihinden beridir 15 senedir CHP yönetiyor.
Sizce artık halkımız belediyeyi değiştirip AKP'ye falan geçirmeli mi yoksa CHP yönetmeye devam etmeli mi?
Sizler ne dersiniz?

AKP vaatleri:

Gerçekse güzel ama ilçeniz anladığım kadarıyla aşırı aktif genç olan bir ilçe değil :) büyük ihtimalle o iş aksar ama vaat güzel.

Gerçekleşebilecek vaatlar.

Bu kadar otoparka gerek var mı? Sanayi sitesi yerine daha yeni ve güzel iş istihdamı sağlasalar mükemmel olur.

İlk ikisi vaat bile değil :D diğeri hakkında siz demişsiniz.

Yaparlar, ama tecrübeyle bağlı belediye uygulamaları hiçbir zaman iyi olmuyor. Asla yani.

Güzel.

Buna yorumum bile yok, devletin çoktan yapmış olması lazımdı.

Gayet olası, kazanırlarsa yapması kolay ve etkili vaatler. Yani AKP bu kaçını tutar muamma ama gayet olası. En azından kütüphaneyi ben bile açarım yani :D

Doğru konuşmak gerekirse ilkine pek inanmadım. İkincisi de küçük bir yeri kapsar gibi.

Yapmazlar.

Bunlar neden bu döneme kadar yapılmamış lan? CHP pek icraat gerçekleştirmedi mi burada.

Başlamışken İstanbul'a da bir el atsınlar vallahi.

CHP'nin hatası, olması lazımdı şu ana kadar.

Ciddi anlamda yetersiz duruyor. Güzel şeyler bunlar fakat 20+ senede tek bunlarsa çöp. Son 5 sene ise o kadar kötü değil.

şimdi CHP vaatlerine bir bakayım:

Yapılırsa 10 numara ama ben pek inanmadım. 3-5 kişiye (torpilsiz olarak umarım) verilir, yapıldı sayılır. Ama 10 numara vaat.

Geç bile kalınmış. Cidden ama :D

Pek yorum yapasım yok. Artısı da eksisi de olan bir vaat ama ilginç yani.

Güzel vaatler. Yapılması kolay ve mümkün.

Bence bunu CHP yapar. Bu konulara AKP'ye göre daha çok önem veriyor.

Vay. Yaparlarsa güzel iş olur.

Neden şu ana kadar yapılmamış anlamadığım vaat, artık bu 5 sene içinde yapmazlarsa zaten gitsin ilçeden CHP.

Güzel. Yapılır.

Biraz zorlama geldi bana ya. Kooperatif olur da. Alttaki :)

Hamam nasıl modern oluyor, iki mermer sıcak su iki tas :D Japonya'daki gibi içeri girince benimle konuşan tas mı verecekler? Sauna iyi vaat.

Hocam sanayi sitesi eksiği mi var, aynı vaat AKP'de de var yani. Bence gereksiz ama ilçe durumunu bilmiyorum.

1. ve 3. vaat değil, olması gereken şeyler. 2. ise güzel olur. Yapılacak proje "natural park" tarzı bir şey ise 10 numara.

Geç kalmışlar.

Güzel vaat, kadınları sosyal hayatın içinde tutmak önemli ne de olsa.

şahsi fikrim, vaatler benzer. Hatta hemen hemen aynı. CHP'nin şu ana kadar ne yaptığı ortada. Bu vaatleri gerçekleştirmesi şart yani bazı şeylerde geç kalmışlar. Fakat AKP verdiği vaatleri tutmaması ile ünlü :) ayrıca ben nenden oturdum bununla uğraştım :D?

O zaman devam edin derim, fakat dediğim gibi bazı şeylerde çok geç kalınmış bile.

Oy kullanmamak bir protesto değil, alternatifler gayet var. Oy kullanmamak sizin kendi yönetime katılma ve Egemen'lik hakkınızı elinizle ittirmeniz demek. Oy kullanın, kime oy attığınız mühim değil.

Sevr maddeleri daha az reis ne yaptın :D

Artı -1 Eksi