pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Benim yaşadığım ilçenin belediyesini 18 Nisan 1999 tarihinden beridir 25 yıldır kesintisiz CHP yönetiyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni de 29 Mart 2009 tarihinden beridir 15 senedir CHP yönetiyor.
Sizce artık halkımız belediyeyi değiştirip AKP'ye falan geçirmeli mi yoksa CHP yönetmeye devam etmeli mi?
Sizler ne dersiniz?

Yönetimden memnunsan devam hoca :D Adamların bi zararı oldu mu ? Ya da bir yararı oldu mu? Yönetim ne, ilçe ne halde. Bunlar önemli.
Fakat hiçbir şekilde Ak Parti'ye atılmaz oy. Size Armutlu'yu örnek vermek isterim. Babam oraya 1990'lardan beri gider. ANAP'lı Celal Göç döneminde Armutlu'da ne istersen vardı, 10 numara yerdi diye anlatır.
Ne zaman AKP geldi, zeytinlikler harabe olmaya başladı. Her yer rant doldu der babam. Her yaz giderim güzel bir kasaba :)

İzmir için kesinlikle değişmeli.

Yönetimden memnunsan devam hoca :D adamların bir zararı oldu mu? Ya da bir yararı oldu mu? Yönetim ne, ilçe ne halde. Bunlar önemli.
Fakat hiçbir şekilde ak Parti'ye atılmaz oy.

Katılmıyorum, belediye seçiminde partizanlık yapılmamalı. Ben şahsen iktidardan nefret etsem bile belediye seçiminde Ak Parti adayı Hamza Dağ'a vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi
Katılmıyorum belediye seçiminde partizanlık yapılmamalı. Ben şahsen iktidardan nefret etsem bile belediye seçiminde Ak Parti Hamza Dağ'a vereceğim.
Hocam partizanlık değil, bizim aile de Esenyurt'taki adaya HDP geçmişi yüzünden oy vermeyecek. Boş veya Zafer atacak. İstanbul'da ise İmamoğlu. Ama AKP eli değen yer berbat oluyor. Mesajı düzenleyip bir kısım ekledim bir daha bakın isterseniz.

Artı -1 Eksi
Hocam partizanlık değil, bizim aile de Esenyurt'taki adaya geçmişi yüzünden oy vermeyecek. Boş ve zafer atacak. İstanbul'da ise imamoğlu. Ama AKP eli değen yer berbat oluyor. Mesajı düzenleyip bir kısım ekledim bir daha bakın isterseniz.

AKP eli değdiği yer berbat oluyor dümdüz partizanlık. Gayet iyi AKP belediyeciliği yapan il/ilçeler var. Daha çok bu olay başkana bağlı.

Artı -6 Eksi
İzmir için kesinlikle değişmeli.

Katılmıyorum, belediye seçiminde partizanlık yapılmamalı. Ben şahsen iktidardan nefret etsem bile belediye seçiminde Ak Parti adayı Hamza Dağ'a vereceğim.
İktidardan bu kadar "nefret ediyorsan" Hamza Dağ'a oy vermek için elle tutulabilir sebeplerin olmalı. Rica etsem var olan CHP nefretin dışında birkaç sebep sayabilir misin?

Artı -1 Eksi
Yaşadığım il olan Aydın için konuşacağım. Özlem Çerçioğlu'ndan hiç memnun değilim. AKP'li değilim hatta AKP'ye karşıyım ama bu sefer Aydın'da Mustafa Savaş kazanmalı.

Son düzenleyen: Moderatör: