Merhaba arkadaşlar çok kaliteli bir şey beklemiyorum film, video, ve hikayeli oyun oynarken kulaklık takmayıp kullanmayı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 ürün arasında kaldım 1. ürün Dark çoğu kişi tavsiye ediyor. İkinci ürününde görüntüsü hoşuma gitti ses kalitesi olarak çok bir fark olur mu ? olmaz ise ikinci ürünü alıcam çünküPiranha marka ürünleri almayın, iyi değiller.
Bütçe artarsa:
![]()
Dark SP100 1+1 6 W Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark SP100 1+1 6 W Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark SP100 1+1 6 W Hoparlör özelliklerini incele, 283,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Artmaz ise (Not: Kargo ücretini ödeyebilecekseniz):
![]()
Mikado Glare MD-S23 6 W 1+1 Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mikado Glare MD-S23 6 W 1+1 Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mikado Glare MD-S23 6 W 1+1 Hoparlör özelliklerini incele, 423,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende 2 ürün arasında kaldım. 1. ürün Dark çoğu kişi tavsiye ediyor. İkinci ürününde görüntüsü hoşuma gitti ses kalitesi olarak çok bir fark olur mu? Olmaz ise ikinci ürünü alacağım çünkü.
Bende onu sipariş verdim. Elime geçince yazarım tekrardan yorumumu
Böyle küçük bir şey olursa da zaten bu olabilirdi.Kullanıyorum ve öneriyorum. Ses seviyesi yüksek değil ama seste bozulma vs. yapmıyor. Üzerindeki ses ayarından sesi çok açarsanız dip ses duyuluyor. Bunun dışında, sesi temiz bir şekilde veriyor, baş ağrısı yapmıyor. Kablosu bence çok kısa. Bas olarak tatmin etmez.
![]()
Snopy SN-03A 4 W 1+1 Hoparlör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snopy SN-03A 4 W 1+1 Hoparlör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Snopy SN-03A 4 W 1+1 Hoparlör özelliklerini incele, 221,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun.Bende onu sipariş verdim. Elime geçince yazarım tekrardan yorumumu.