noby
Uzman
Ben android kullanmak istemiyorum hocam.Amazon'da 29K'ya S24 geliyorken S23'ün bu durumda esamesi okunmaz. Fakat bütçe yoksa S23'te alınabilir tabii ki. @Hamza Ensar Sağlam
Ben android kullanmak istemiyorum hocam.Amazon'da 29K'ya S24 geliyorken S23'ün bu durumda esamesi okunmaz. Fakat bütçe yoksa S23'te alınabilir tabii ki. @Hamza Ensar Sağlam
S24 gerçekten iPhone 13'ten bile daha iyi ama hâlâ aynı düşüncedeyseniz paranız çöpe gidecek bilginiz olsun. Ayrıca satıcı güvenilir değil ve değerlendirme bile almamış. Şu bize 35K'ya iPhone 13 aldım diyen şahıs yerine telefonlardan anlayan bir insan gider S24+ alırdı.
Bu kadarda fanboyluk yapmayın be hocam. İphone 13 5 yıl sonra bile masaya konulduğunda sırıtmıyorsa bu telefona çöp demeye hakkınız yok. Seride kamera gelişmelerinin en belirgin şekilde yapıldığı, kullanımı rahat, hızlı, güncel, A15 Bionic işlemcisi ile hala daha güncelleme ömrü var olan bir telefona oradan kalkıp "çöp" diyebiliyorsunuz. Tamam karşılaştırma yapabilirsiniz şu şundan iyi diyebilirsiniz sıkıntı yok eyvallah ama alınınca üzecek bir telefon da değil İphone 13 şahsen. İnsanların midesini bulandırmayın lütfen.S24 gerçekten iPhone 13'ten bile daha iyi ama hâlâ aynı düşüncedeyseniz paranız çöpe gidecek bilginiz olsun. Ayrıca satıcı güvenilir değil ve değerlendirme bile almamış. Şu bize 35K'ya iPhone 13 aldım diyen şahıs yerine telefonlardan anlayan bir insan gider S24+ alırdı.
Bu kadarda fanboyluk yapmayın be hocam. İphone 13 5 yıl sonra bile masaya konulduğunda sırıtmıyorsa bu telefona çöp demeye hakkınız yok. Seride kamera gelişmelerinin en belirgin şekilde yapıldığı, kullanımı rahat, hızlı, güncel, A15 Bionic işlemcisi ile hala daha güncelleme ömrü var olan bir telefona oradan kalkıp "çöp" diyebiliyorsunuz. Tamam karşılaştırma yapabilirsiniz şu şundan iyi diyebilirsiniz sıkıntı yok eyvallah ama alınınca üzecek bir telefon da değil İphone 13 şahsen. İnsanların midesini bulandırmayın lütfen.