Video izleme için 1080p yeterli hocam.

32 inç monitör arıyorsanız bu var, bunun da renkleri canlı, ancak biraz pahalı, ancak 2K ve 32 inç, pivot özelliği de var.
Tamamdır inceliyorum. Çok teşekkürler efenim tekrardan.

Hocam 27'' 1080p olarak ne marka önerirsiniz peki link atabilir misiniz ?
Üstte ürün linki vermişler, yeterli olur o makine.
Bu arada bana kalırsa gerek yok derken komple 2.monitöre mi gerek yok demek istediniz ?
Evet hocam, tüketicinin kullanım senaryosu yeni monitör almak için bir etken olsa da kanaatimce gerek yok, gereksiz bir harcama olarak görüyorum.

Üstte ürün linki vermişler, yeterli olur o makine.
O halde ben onu çekeyim.
Evet hocam, tüketicinin kullanım senaryosu yeni monitör almak için bir etken olsa da kanaatimce gerek yok, gereksiz bir harcama olarak görüyorum.
Aslında bir tık gereksiz haklısınız fakat 2 sebepten ötürü alıyorum. İlki ve en önemlisi oledin ömrünü uzatmak. İkinci olarak da hikayeli oyun oynarken kendimi çok yalnız hissediyorum anksiyetem artıyor hocam :D Bir taraftan twitch'te falan yayın açık olunca , oyundayken ara sıra oraya dönüp bakarsam sanırım yalnızlığıma çare olur diye düşünüyorum bakalım deneyip görecez.

İlki ve en önemlisi oledin ömrünü uzatmak. İkinci olarak da hikayeli oyun oynarken kendimi çok yalnız hissediyorum anksiyetem artıyor hocam :D Bir taraftan twitch'te falan yayın açık olunca , oyundayken ara sıra oraya dönüp bakarsam sanırım yalnızlığıma çare olur diye düşünüyorum bakalım deneyip görecez.
Yalnız hissetmek uzun dönemde beyin için olumsuz bir etken hocam, mümkünse arkadaşlarınızla vakit geçirmeye veya aktivitelere katılmaya çalışın.

Yalnız hissetmek uzun dönemde beyin için olumsuz bir etken hocam, mümkünse arkadaşlarınızla vakit geçirmeye veya aktivitelere katılmaya çalışın.
Saolun hocam öneriniz için.

Kaan hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sizin öneriniz üzerine 27 inç 1080p AOC monitörü inceledim. Kullanıcı yorumlarında birkaç kişinin yazdığı ve görsel paylaşarak belirttiği piksel sayma muhabbetini canlı kanlı görünce açıkçası biraz soğudum. Yani 27 inç tam olarak istediğim büyüklük fakat 1080p'de cidden yakından bakınca pikseller belli oluyor. Şu an son kez araştırıyorum ve artık karar verip sipariş geçeceğim. Sizce 27 inç 2k falan alsam çok mu overkill olur ? Bunun haricinde 24 inç almaya kalkarsam şu monitörü buldum. Ne yapayim hocam sizce ?

Son düzenleme:
Hocam siz video izleyeceksiniz, ayrıca abartılan bir durum o. 30 inç 1080p monitör kullanıyorum, piksel saymalık bir durum yok. Önceki monitörüm 27 inç 1080p idi, onda da yoktu.
27 inç 1080p video izlemekle, 2K 27 inç monitör ile 1080p video izlemek aynı kapıya çıkıyor değil mi? Ben de 2K monitör almak istiyorum fakat 1080p videolarda pikselleri sayma konusunda endişem var.