Tamamdır inceliyorum. Çok teşekkürler efenim tekrardan.Video izleme için 1080p yeterli hocam.
32 inç monitör arıyorsanız bu var, bunun da renkleri canlı, ancak biraz pahalı, ancak 2K ve 32 inç, pivot özelliği de var.![]()
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Detaylar
Kim cevapladı?Rica ederim.Tamamdır inceliyorum. Çok teşekkürler efenim tekrardan.
- Makaleler
- 1
Video izlemek için 27" 1080 monitör yeterli olur, bana kalırsa buna da gerek yok tâbi. 
Hocam 27'' 1080p olarak ne marka önerirsiniz peki link atabilir misiniz ? Bu arada bana kalırsa gerek yok derken komple 2.monitöre mi gerek yok demek istediniz ?Video izlemek için 27" 1080 monitör yeterli olur, bana kalırsa buna da gerek yok tâbi.![]()
- Makaleler
- 1
Üstte ürün linki vermişler, yeterli olur o makine.Hocam 27'' 1080p olarak ne marka önerirsiniz peki link atabilir misiniz ?
Evet hocam, tüketicinin kullanım senaryosu yeni monitör almak için bir etken olsa da kanaatimce gerek yok, gereksiz bir harcama olarak görüyorum.Bu arada bana kalırsa gerek yok derken komple 2.monitöre mi gerek yok demek istediniz ?
O halde ben onu çekeyim.Üstte ürün linki vermişler, yeterli olur o makine.
Aslında bir tık gereksiz haklısınız fakat 2 sebepten ötürü alıyorum. İlki ve en önemlisi oledin ömrünü uzatmak. İkinci olarak da hikayeli oyun oynarken kendimi çok yalnız hissediyorum anksiyetem artıyor hocamEvet hocam, tüketicinin kullanım senaryosu yeni monitör almak için bir etken olsa da kanaatimce gerek yok, gereksiz bir harcama olarak görüyorum.
- Makaleler
- 1
Yalnız hissetmek uzun dönemde beyin için olumsuz bir etken hocam, mümkünse arkadaşlarınızla vakit geçirmeye veya aktivitelere katılmaya çalışın.İlki ve en önemlisi oledin ömrünü uzatmak. İkinci olarak da hikayeli oyun oynarken kendimi çok yalnız hissediyorum anksiyetem artıyor hocamBir taraftan twitch'te falan yayın açık olunca , oyundayken ara sıra oraya dönüp bakarsam sanırım yalnızlığıma çare olur diye düşünüyorum bakalım deneyip görecez.
Saolun hocam öneriniz için.Yalnız hissetmek uzun dönemde beyin için olumsuz bir etken hocam, mümkünse arkadaşlarınızla vakit geçirmeye veya aktivitelere katılmaya çalışın.
Kaan hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Sizin öneriniz üzerine 27 inç 1080p AOC monitörü inceledim. Kullanıcı yorumlarında birkaç kişinin yazdığı ve görsel paylaşarak belirttiği piksel sayma muhabbetini canlı kanlı görünce açıkçası biraz soğudum. Yani 27 inç tam olarak istediğim büyüklük fakat 1080p'de cidden yakından bakınca pikseller belli oluyor. Şu an son kez araştırıyorum ve artık karar verip sipariş geçeceğim. Sizce 27 inç 2k falan alsam çok mu overkill olur ? Bunun haricinde 24 inç almaya kalkarsam şu monitörü buldum. Ne yapayim hocam sizce ?
AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
2k 27 inç olarak almayı düşünüyordum, bunun yerine ne alınabilir?VX2780J-2K rezalet bir monitör hocam, asla tercih etmeyin.
27 inç 1080p video izlemekle, 2K 27 inç monitör ile 1080p video izlemek aynı kapıya çıkıyor değil mi? Ben de 2K monitör almak istiyorum fakat 1080p videolarda pikselleri sayma konusunda endişem var.Hocam siz video izleyeceksiniz, ayrıca abartılan bir durum o. 30 inç 1080p monitör kullanıyorum, piksel saymalık bir durum yok. Önceki monitörüm 27 inç 1080p idi, onda da yoktu.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor