Hocam Vatan'dan hem test yaptırarak hem taksitle alabildiğim için önceliğim Vatan'dan almaktı. Daha önce internetten 2 monitör aldım birinde 3 birinde 4 ölü piksel çıktı şansıma, zar zor iade edebildim. Vatan sağ olsun önümde kutu açıp inceletiyor, içime sineni alıp çıkabiliyorum. Kardeşim VG27AQML1a modelini birkaç hafta önce aldı. 1080p VA panelden sonra bunu görünce açıkçası ağzım açık kaldı. Gerek oyunda gerekse filmlerde görüntü inanılmaz. Bayağı bir inceledik fakat bir kusur bulamadık. Ghosting, ışık sızması, ölü piksel vs. hiçbiri yok. ASUS monitörü araştırdım çoğu kişi önerdiği ve kardeşimin monitörün neredeyse aynısı olduğu için tercih etmiştim. Sizin attıklarınıza da bakacağım. G6 VA panel olduğu için elemek zorundayım. Hep VA kullandım, şimdi IPS panel almak istiyorum. Vatan'dan 10 bin ₺'yi geçmeyecek farklı bir öneriniz var mı 2K kategorisinde?
G6'ya baktım şimdi, renkler falan bayağı bir iyi duruyor. Bilemedim hocam. TV özelliği benim için gereksiz. Bu monitörün ömrünü kısaltmaz umarım. Çok fazla anlamıyorum monitör işinden.
Hocam Epey'den baktım, attığınız Rtings'in incelediği ASUS monitörün yılı 2020, benim baktığım monitör 2024 diyor.