ExellionTR
Başarılı
Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz? Eğer DLSS 3 destekli oyunlar oynuyorsanız NVIDIA alın. AMD'nin bu konuda şansı bile yok.
Akşamları 3-4 saat vaktim oldukça hikaye ağırlıklı, coop ( Forest, Valheim vs. ) ve MMO olarak WoW oynuyorum genelde. CS, LoL gibi rekabetçi oyunlar ise nadiren. Oynayacağım oyunda DLSS varsa mutlaka açıyorum, RTX benim için önemsiz. Ultra takıntım yok, yüksek ayarlarda yüksek FPS almam yeterli. 2K 165 Hz monitöre geçiş yapacağım. 4070 Super'in saf gücü de fena değil bu sebeple kararsız kalıyorum, 7900 GRE ile yakın gösteriyor testler. DLSS zaten sorunsuz çalışıyor ve artık birçok oyunda mevcut. FSR'ı NVIDIA kartlarda da açabilmek bir avantaj. Ne yazık ki yeni oyunların optimizasyonu kötü çıkıyor, resmen DLSS veya FSR kullanalım diye uğraşmıyorlar. Saf kas gücü çok güzel ama nereye kadar götürür bilmiyorum. 4070 S'de yalnızca 12 GB VRAM önümüzdeki 3-4 hatta 5 yılda sorun yaratır mı ondan emin olamadım ve @11544 hocamın anlattığı gibi Galax kart korumasız ve ileride sıkıntı çıkarabilecek düzeyde ise zaten baştan tat kaçırır bu kart. O kadar para verip ileride sorun yaşamak da istemem.
Son düzenleme: