Teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsun. Bu süreçte yorum yapan diğer arkadaşlarla birlikte özellikle siz,
@pawEn ve
@2254 çok yardımcı oldunuz sağ olun var olun

.
Önde en alttaki fan çalışmıyordu, kabloyu yuvaya taktığımda tüm fanlar dönüyor fakat en alt fan 1 kez tekleyip tamamen duruyordu. Düzelmeyince anında iade talebi oluşturup ertesi gün geldiği gibi kargoladım. Gönderici Amazon, Satıcı Teknobiyotik bu arada. Amazon ile konuyla ilgili telefonda birkaç kez görüştüm sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Yaklaşık 1 hafta sonra para iadem yapıldı. Kardeşim yaklaşık 1 yıldır Maxima V30 kullanıyor, çok da memnundu, aynısını alıp geçeyim dedim yine Amazon + Teknobiyotik ikilisinden aldım, çok şükür en ufak sorun yok, şu an aktif olarak kullanıyorum.
Dostlar RAM'i sabah, anakartı da az önce teslim aldım. RAM'de bir sıkıntı yok, sağlam paketlenmiş fakat anakartın dış kutusu resmen parçalanmış. Neyse ki anakartın kutusu sağlam. Bir de siz göz atın, resimleri yükledim.
Çift kat patpatla geldi, adamlar sapasağlam göndermişler. N11'den QP satıcılı almıştım.
Eki Görüntüle 96591
Anakartın dış kutusu bu şekilde. Cidden yazık o kadar para verip ürün alıyoruz paketlemeye bak. Hepsiburada satıcılı.
Eki Görüntüle 96592
Bu kutuda bir sorun yok, sağlam.
Eki Görüntüle 96593
Anakart da bu şekilde. Jelatini sağlam ve bantlı. Sağına soluna dikkatlice bakmaya çalıştım, bir sıkıntı göremedim.
Eki Görüntüle 96596