mustaf

Becerikli
Yer
İzmir
Arkadaşlar selam,

Televizyonumuz Vestel ve bayağı oldu alalı. İçinde Amazon Prime beIN Connect Disney+ vb. uygulamalar yok. Bir tane Android box almak istiyorum fakat karar veremiyorum. Bütçe 3.000-3.500 TL arası. Öneriniz olursa sevinirim.

2. nesil Xiaomi'ye para vermeyin, uzun ömürlü değil. Bu yıl çıkmış Next Start Pro gayet yeterli bir cihaz bütçenin altında kalsa da.

2. nesil Xiaomi'ye para vermeyin, uzun ömürlü değil. Bu yıl çıkmış Next Start Pro gayet yeterli bir cihaz bütçenin altında kalsa da.
3.nesil peki o nasıl aslında bütçemin tamamanı harcamak istemem ama next star pro ilk defa duydum tam bilmiyorum. xiaomi 2. nesilin ömrü ne kadar next starın ne kadar

Tam bilmediğim için soruyorum bu Xiaomi'lerden daha mı iyiyse ne farkı var ki.

Next yıllardır bu sektörde olan ve Türkiye merkezli bir marka...

Bu cihaz da yeni çıkmış anlaşılan, bence gereksiz yere Xiaomi'ye fazla para vermenize gerek yok, Next her türlü işinizi görecektir.

Hem @Aakons cihazı kullanıyormuş, aklınıza takılanları ona sorabilirsiniz, objektif kullanıcı yorumundan daha değerli bir şey yoktur teknoloji sektöründe :).

Next yıllardır bu sektörde olan ve Türkiye merkezli bir marka...

Bu cihaz da yeni çıkmış anlaşılan, bence gereksiz yere Xiaomi'ye fazla para vermenize gerek yok, Next her türlü işinizi görecektir.

Hem @Aakons cihazı kullanıyormuş, aklınıza takılanları ona sorabilirsiniz, objektif kullanıcı yorumundan daha değerli bir şey yoktur teknoloji sektöründe :).

Gözden kaçırmışım sağ ol hocam.