Llama

Yetkin
İyi Sosyaller,

Yaklaşık 5 yıldır G402 fare kullanıyorum ve sanırım artık değiştirme zamanı geldi. Bütçem en fazla 3.000 TL. Kablosuz bir fare bakıyorum. Oyun ve günlük kullanım için alacağım. Tutuş şeklim Claw. Bana uygun bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.

İyi Sosyaller,

Yaklaşık 5 yıldır G402 fare kullanıyorum ve sanırım artık değiştirme zamanı geldi. Bütçem en fazla 3.000 TL. Kablosuz bir fare bakıyorum. Oyun ve günlük kullanım için alacağım. Tutuş şeklim Claw. Bana uygun bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.

EMSTAR KODU ile beraber 2700TL. Kysona diye bilinen yabancı bir ürüne marka basmışlar kaliteli bir ürün.

Scyrox V8. V6 modelini kullanıyorum gayet iyi mouse, aşırı hafif malzeme kalitesi olarak da iyi. Eksi yanı şarjın hızlı bitmesi diyebilirim.

G402 gibi aşırı büyük bir fareden scyrox v8'e geçmeye kalkarsa alışamayacaktır arkadaş.

EMSTAR KODU ile beraber 2700TL. Kysona diye bilinen yabancı bir ürüne marka basmışlar kaliteli bir ürün.

G402 gibi aşırı büyük bir fareden scyrox v8'e geçmeye kalkarsa alışamayacaktır arkadaş.

Ben Razer Deathadder V2 X'ten geçtim. Gayet de alışılıyor hatta daha da rahat ettim.

Claw tutuyorsa V8 gayet güzel gider.

Emstar kodu ile beraber 2700TL. Kysona diye bilinen yabancı bir ürüne marka basmışlar kaliteli bir ürün.

Rampage markasını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Yine alışamayacaktır zaten Rampage blitzede dediğine göre.

Önemli olan tutuş, merak etmeyin alışılır. Ayrıca attığınıza göre Rampage'e de alışamaz o zaman.

Önemli olan tutuşun yanı sıra kullandığı fare tarzı. Ergonomik çoğu fare ile çok rahat claw tutabilirsin. Zaten ergonomik farelerde Claw tutulmasının sebebi kullanıcının çoğu zaman elinin büyük olmasıdır. Ayrıca attığım fare Lamzu Thorn boyutuna yakın Medium size bir ergo çok rahat claw tutabilir.

Rampage markasını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Yine alışamayacaktır zaten Rampage blitzede dediğine göre.
Ürün iyi oldukça marka umrumda değıl açıkcası. İncelemesini de yapmıştım zamanında bu ürünün.