Önemli olan tutuşun yanı sıra kullandığı fare tarzı. Ergonomik çoğu fare ile çok rahat claw tutabilirsin. Zaten ergonomik farelerde claw tutulmasının sebebi kullanıcının çoğu zaman elinin büyük olmasıdır. Ayrıca attığım fare Lamzu thorn boyutuna yakın medium size bir ergo çok rahat claw tutabilir.

Ürün iyi oldukça marka umurumda değıl açıkçası. İncelemesini de yapmıştım zamanında bu ürünün.

Scyrox V8 zaten claw tutuşu için üretilmiş bir mouse.

Scyrox V8 zaten claw tutuşu için üretilmiş bir mouse.
Dostum Claw tutuş için üretilmesi o tutuş ile rahat edeceğin anlamına gelmiyor. Eğer elin fazla büyükse veya bu arkadaşınki gibi büyük fareleri kullanmaya alışkınsan scyrox ile rahat edemezsin. Bende Claw tutuyorum ama daha geçen elime uymadı diye scyrox v6 sattım.

Dostum Claw tutuş için üretilmesi o tutuş ile rahat edeceğin anlamına gelmiyor. Eğer elin fazla büyükse veya bu arkadaşınki gibi büyük fareleri kullanmaya alışkınsan scyrox ile rahat edemezsin. Bende Claw tutuyorum ama daha geçen elime uymadı diye scyrox v6 sattım.

Scyrox V6 claw için pek uygun değil bence. V6'da mid-hump var o yüzden avuç içi boşlukta kalıyor. V8'de back-hump var o rahat ettiriyor.

Ajazz 159 pro'da kullandım ki aynı shape. Hatta avuç içini desteklemeyince daha da kötü oluyor.

Evet ben de onu diyorum. Avuç içini V8 dolduruyor. V6'daki gibi mid-hump olan farelerde fare avcuma temas etmediği için fingertip tutmak zorunda kalıyorum bir süre sonra parmaklarım ağrıyor.

Evet ben de onu diyorum. Avuç içini V8 dolduruyor. V6'daki gibi mid-hump olan farelerde fare avcuma temas etmediği için fingertip tutmak zorunda kalıyorum bir süre sonra parmaklarım ağrıyor.
Sen kendi elinle düşünüyorsun. Elin büyük olunca avuç içini doldurmuyor tam tersi avucunun altına ekstra baskı kuruyor.

1756043730958.webp

Normal avucuna değil avucunun altına denk geldiği için tutması daha zor oluyo. Fingertip ile karışık claw tutarsan tutarsın anca.

Sen kendi elinle düşünüyorsun. Elin büyük olunca avuç içini doldurmuyor tam tersi avucunun altına ekstra baskı kuruyor.

Eki Görüntüle 177150

Normal avucuna değil avucunun altına denk geldiği için tutması daha zor oluyo. Fingertip ile karışık claw tutarsan tutarsın anca.

Tutuşumu tam olarak bilmiyorum lakin şöyle özetleyeyim. Parmaklarım clawdeki gibi keskin değil, fingertipe daha çok benziyor. Fotoğrafta işaretlediğin kısmı farenin arkasında en alt kısma dayıyorum, aynı anda mousepad'e de temas ediyor. O şekilde koyunca fare de avcumu dolduruyor. El ölçülerim 19'a 9'du yanlış hatırlamıyorsam.

Fareden fazla anlamam, tek bildiğim bu fareyle bu tutuşla rahat ettiğim.

Tutuşumu tam olarak bilmiyorum lakin şöyle özetleyeyim. Parmaklarım clawdeki gibi keskin değil, fingertipe daha çok benziyor. Fotoğrafta işaretlediğin kısmı farenin arkasında en alt kısma dayıyorum, aynı anda mousepad'e de temas ediyor. O şekilde koyunca fare de avcumu dolduruyor. El ölçülerim 19'a 9'du yanlış hatırlamıyorsam.

Fareden fazla anlamam, tek bildiğim bu fareyle bu tutuşla rahat ettiğim.
Relaxed Claw tutuyorsun kısacası. 19 santim ve üstü ellere zaten Scyrox bir fare gitmez. Scyrox Max 18 için uygun. Rampage Blitz Ultimate ürününü attığım kod ile beraber alabilirsin. Bir diğer tavsiye olarak da bu attığım fareye bakabilirsin.