Claw için uygun olduğunda zaten finger tip için uygun oluyor fakat claw için daha uygun RTINGS de incelemesinde bahsediyor zaten.
Tamam ilk hedefi claw zaten ama Fingertip için de otomatik uygun oluyorsa fingertip faresi nası olmuyo ben onu anlamadım.

Hani fingertip kullanacak adam aman bu claw faresi ekstra izin belgesi almam falan mı diyor firmadan.

Tamam ilk hedefi claw zaten ama fingertip için de otomatik uygun oluyorsa fingertip faresi nasıl olmuyor ben onu anlamadım.

Hani fingertip kullanacak adam aman bu claw faresi ekstra izin belgesi almam falan mı diyor firmadan.

1756057623086.webp

Kendi yazdığına da mı baksan acaba? Fingertip için özellikle demişsin ben de fingertip değil claw için demişim

Boş yere tartışıyoruz arkadaş seçecek zaten bence uzatmayalım artık.

Eki Görüntüle 177247

Kendi yazdığına da mı baksan acaba? Fingertip için özellikle demişsin ben de fingertip değil claw için demişim

Boş yere tartışıyoruz arkadaş seçecek zaten bence uzatmayalım artık.

Sen kendin yazdığını değiştiriyosun. Önce claw tutuyorum deyip daha sonra Claw - Ftip'e çevirdin. Ben Claw-Ftip diye bir tutuş yoktur. İkisi birbirine benzer 2 farklı tutuştur dediğimde Scyrox için claw faresidir diyosun. Ben fingertip örnekleri atınca da bu sefer Fingertip'e de uyar diye değiştiriyosun. Bir yazdığın diğerini tutmuyor en başından beri.

Sen kendin yazdığını değiştiriyosun. Önce claw tutuyorum deyip daha sonra claw - Ftip'e çevirdin. Ben claw-ftip diye bir tutuş yoktur. İkisi birbirine benzer 2 farklı tutuştur dediğimde scyrox için claw faresidir diyosun. Ben fingertip örnekleri atınca da bu sefer Fingertip'e de uyar diye değiştiriyosun. Bir yazdığın diğerini tutmuyor en başından beri.

Öncelikle dostum uzatmayalım dedim ama ısrarla uzatıyorsun. Ben tam olarak o tutuşun nasıl olduğunu anlatamadığımı vurguladığımı söyledim. Ayrıca scyrox V8 claw tutuş için üretilmiştir. Fakat zaten fingertip için de claw grip olduğundan uygun olur ancak sen o yazında özellikle fingertip için uygundur demenle yanıltıcı bir yazı yazmışsın. Yanıltıcı derken demek istediğim claw gripden bahsetmemmişsin. Bende bu sebeple asıl üretim amacı olan claw grip olduğundan dolayı fingertip değil claw grip yazdım. Yazını tekrar okursan "özellikle" ifadene yazdığımı anlaman lazım. "özellikle" yazılan bir yazıya fingertip değil claw grip yazarsam zaten mantıkende fingertipin yerine claw grip getirmiş oluyorum. Eğer ki sen şöyle yazsaydın "claw grip ve finger tip için uygundur" yazsaydın evet yazdığım olmazdı ancak böyle bir şey yazmamışsın.

1756058887805.webp

Konuyu daha fazla uzatmanın pek bir manası yok. KS'in el ölçüleri benimle hemen hemen aynı. Ben Relaxed Claw da tutsam Claw da tutsam elime oturuyor fare. Konu sahibinin eline de oturacaktır yalnızca alışması vakit alabilir. Buradan sonrası kendi tercihi. Konunun suyunu çıkarmayalım, kendi kararını kendi versin artık.