Yaklaşık 5 yıldır G402 fare kullanıyorum ve sanırım artık değiştirme zamanı geldi. Bütçem en fazla 3.000 TL. Kablosuz bir fare bakıyorum. Oyun ve günlük kullanım için alacağım. Tutuş şeklim Claw. Bana uygun bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Yaklaşık 5 yıldır G402 fare kullanıyorum ve sanırım artık değiştirme zamanı geldi. Bütçem en fazla 3.000 TL. Kablosuz bir fare bakıyorum. Oyun ve günlük kullanım için alacağım. Tutuş şeklim claw. Bana uygun bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Yaklaşık 5 yıldır G402 fare kullanıyorum ve sanırım artık değiştirme zamanı geldi. Bütçem en fazla 3.000 TL. Kablosuz bir fare bakıyorum. Oyun ve günlük kullanım için alacağım. Tutuş şeklim Claw. Bana uygun bir şeyler önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Önemli olan tutuşun yanı sıra kullandığı fare tarzı. Ergonomik çoğu fare ile çok rahat claw tutabilirsin. Zaten ergonomik farelerde Claw tutulmasının sebebi kullanıcının çoğu zaman elinin büyük olmasıdır. Ayrıca attığım fare Lamzu Thorn boyutuna yakın Medium size bir ergo çok rahat claw tutabilir.