BirForumcuKişi 42
Üstün
Merhaba dolap üzerinden 2.el RTX 2060 alacağım 3.5k'ya anlaştım. Ama alırken tedirginim biraz. Sıfır aldığım kartı satıp 2.el karta yoneleceğim icin.
Alınır ancak indirim zamanında Arc A750 almak daha mantıklı olur.Merhaba dolap üzerinden 2.el RTX 2060 alacağım 3.5k'ya anlaştım. Ama alırken tedirginim biraz. Sıfır aldığım kartı satıp 2.el karta yoneleceğim icin.
Piyasayı hiç bilmiyorum ama 2060 güzel bir kart. Bence alınabilir.
İş görür bu kartı ben de yıllardır kullanıyorum.
Muhtemelen bayağı ağrıtır.Piyasası iyi de kart sonradan başımı ağrıtır diye korkuyorum.
3500TL bütçesi olan kişi nasıl A750 alsın? O kadar fiyat ayırmaya gerek yok. Kartın sıcaklık değerleri iyi ve düşük RPM'de çalışıyor pek problem olmaz ama kanlı canlı görmekte fayda var.Alınır ancak indirim zamanında Arc A750 almak daha mantıklı olur.
3500TL bütçesi olan kişi nasıl A750 alsın? O kadar fiyat ayırmaya gerek yok. Kartın sıcaklık değerleri iyi ve düşük RPM'de çalışıyor pek problem olmaz ama kanlı canlı görmekte fayda var.
3500TL bütçesi olan kişi nasıl A750 alsın? O kadar fiyat ayırmaya gerek yok. Kartın sıcaklık değerleri iyi ve düşük RPM'de çalışıyor pek problem olmaz ama kanlı canlı görmekte fayda var.