Bütçe
3.500 TL

Silva

Başarılı
Merhaba,

Şu an halihazırda kullandığım Zowie EC2-a farem mevcut fakat artık kablosuz gaming mouse kullanmak istiyorum. Çok sıklıkla scyrox V6 öneriyorlar, alınır mı? 3.500 TL'ye kadar kablosuz mouse önerilerinize açığım.

Çoğunlukla CS2 oynuyorum ve palm grip tutuşa sahibim.

Iyzico ile %10 geri ödeme var.

Bütçe çıkarsa. Wraith için SWAR kodu ile ek indirim var.

Iyzico ile %10 geri ödeme var.

Bütçe çıkarsa. Wraith için SWAR kodu ile ek indirim var.
Scyrox v6 çok öneriliyor. Gerçekten o kadar iyi mi fiyatına göre? Glorious Model D 2 PRO model var bunlar o kadar iyi değil sanırsam?

Ayrıca forumda kablosuz mouse kullanımının fps düşürdüğünü yazan birisi gördüm. 30-40fps kaybı yaşıyormuş sanırım 4K veya 8K da kullanıldığı içindi. Bu konuya da açıklık getirebilir misiniz hocam?

Scyrox v6 çok öneriliyor. Gerçekten o kadar iyi mi fiyatına göre? Glorious Model D 2 PRO model var bunlar o kadar iyi değil sanırsam?

Ayrıca forumda kablosuz mouse kullanımının fps düşürdüğünü yazan birisi gördüm. 30-40fps kaybı yaşıyormuş sanırım 4K veya 8K da kullanıldığı içindi. Bu konuya da açıklık getirebilir misiniz hocam?
30-40 FPS'lik bir kayıp olsa kimse kullanmaz zaten.
Bir de 4K daha yeni yeni oturuyorken 8K fazla fantezidir.

Kablosuz mouse FPS düşürmez. Gerçekten fiyatına göre süper. Evet, Glorious Model D2 Pro bunlar kadar iyi değil.

Scyrox v6 nın skatezlerinin çok kötü olduğu belirtiliyor. Son olarak skatez önerisi de alabilir miyim?
Kötü değil açıkçası.

Skatez olarak bu ikisini öneririm.

Kötü değil açıkçası.

Skatez olarak bu ikisini öneririm.

Hocam normalde siparişini verdim fakat Pulsar Xlite v3 eS modelini gördüm ve Zowie EC serisi ile tıpa tıp aynı olduğunu gördüm. Bu mouse nasıldır bütçe arttırılıp alınır mı? Ayrıca düz v3 modeli de mevcut.