Besiktaslıı70

Üyecik
Ne yapayım edeyim tatil aşırı sıkıcı geçiyor. Tatilin hızlı geçmesini istiyorum. Sizce nasıl hızlı geçiririm?
Ayrıca sosyale yeni katıldım. İlk konum da bu. 🙂 Sosyal'de vakit geçirebileceğimi umuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal'e hoş geldiniz. Ben kilo vermek, sesimi düzeltmek ve hayatımı düzene sokmaya çalışacağım. Bu tarzda bir hedef edinirseniz zaman daha hızlı geçer.

Ne yapayım edeyim tatil aşırı sıkıcı geçiyor. Tatilin hızlı geçmesini istiyorum. Sizce nasıl hızlı geçiririm?
Ama benim tatilim yeni başlıyor. Hızlı gecirmesen olur mu? 🫠
Ayrıca sosyale yeni katıldım. İlk konum da bu. 🙂 Sosyal'de vakit geçirebileceğimi umuyorum.
Hoş geldin. :)
İlgi ve alakana yönelik bir hobi, spora yazilman senin açından iyi olur. Sevdiğin bir şeyi yaparken zaman epey hızlı geçiyor.
Öte yandan, bulunduğun zaman geçmiyor gibi geliyor evet, fakat öyle hızlı gececek ki, bu konuyu dün açmış gibi olacaksın.
Bırak geçmesin, tatilin tadını çıkar.

Ama benim tatilim yeni başlıyor. Hızlı gecirmesen olur mu? 🫠

Hoş geldin. :)
İlgi ve alakana yönelik bir hobi, spora yazilman senin açından iyi olur. Sevdiğin bir şeyi yaparken zaman epey hızlı geçiyor.
Öte yandan, bulunduğun zaman geçmiyor gibi geliyor evet, fakat öyle hızlı gececek ki, bu konuyu dün açmış gibi olacaksın.
Bırak geçmesin, tatilin tadını çıkar.
Teşekkürler hocam arkadaşlarımı şimdiden özledim onlar için gidiyordum okula.