Detaylar
Kim cevapladı?Havadar, klimalı, alet çeşidi çok olan bir salon ise o salon iyi bir salondur.Sizin de fikrinizi almak istedim, bölgenizde fitness salonları ne kadar?
Bir spor salonunda bence önce hijyene bakılmalı. Sonra bence havuzu falan olması (temiz olması şartıyla) çok güzel olur.
Emin değilim ama bu şartlarda büyük bir salon herhalde aylık en az 1500-2000 TL'dir diye düşünüyorum bir ara bir yerde fiyatlara bakmıştım internetten yorumlara.
Emin değilim ama bu şartlarda büyük bir salon herhalde aylık en az 1500-2000 TL'dir diye düşünüyorum bir ara bir yerde fiyatlara bakmıştım internetten yorumlara.
Sizin de fikrinizi almak istedim, bölgenizde fitness salonları ne kadar?
Spor salonunda dikkat etmen gereken en önemli nokta havalandırma ve ferah olması.
Makineler her salonda neredeyse aynı zaten bir fark yok.
İzmir'de 1 sene sözleşmede MACFit'e aylık 2000e gidiyordum. Şu an tabii gereksiz pahalı.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Bizim burada iş yapar dandik bir salona 5 buçuk istiyorlar 3 aylık. İyileri en az iki katı istiyor. Büyükşehirde yaşamıyorsan normal gibi hatta ucuz. Onemli olan geleceğin saatlerdeki yoğunluk miktarı nasıl ona bak ve aletlerin çeşitliliği ve sağlamlığına. Geri kalanı çok önemli değil.
Spor salonunun kalitesi+hijyeni+havuzu temiz diyelim. Ama yine de bu havuzdan bir mikrop bulaşır mı acaba diye tereddüt ediyorum.
Sonuçta akşama kadar kaç kişi giriyordur o havuzlara. Galiba su kendini yeniliyor bilmiyorum ama işte soru işareti benim için.
Not: Bir de mesaj yazanlar şunu da düşünmeli.
Hocalar ilk ay program yazıyor galiba yanılmıyorsam peki diğer aylar spor programınızı yazacaklar mı?
Hani şey olayı var ya sadece ücretini ödeyenlere özel hizmet gibi bir şey o yüzden sordum.
Sonuçta akşama kadar kaç kişi giriyordur o havuzlara. Galiba su kendini yeniliyor bilmiyorum ama işte soru işareti benim için.
Not: Bir de mesaj yazanlar şunu da düşünmeli.
Hocalar ilk ay program yazıyor galiba yanılmıyorsam peki diğer aylar spor programınızı yazacaklar mı?
Hani şey olayı var ya sadece ücretini ödeyenlere özel hizmet gibi bir şey o yüzden sordum.
mr.esat
Üstün
Çok pahalı bomboş iş.Senelik 64.000 TL veriyorum semti iyi ve olanakları iyi salonun. Gidip görmeni mümkünse 1 günlük demo isteyebilirsin. En önemli yerde duşları bence.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Aylık 400 ile 2200tl arasında.Sizin de fikrinizi almak istedim, bölgenizde fitness salonları ne kadar?