Batuhan 1

Başarılı
Makaleler
1
TurkNet üzerinden VDSL hizmet alıyorum ve 6 yıldır herhangi bir kopma vb. yaşamadım. Yaşadıysam bile saatlik olmuştur. 3 gündür internet erişimi alamıyorum ve müşteri hizmetleri sürekli "sabah gelecek, akşam gelecek, şu ara gelecek." gibi cevaplarla oyalıyor. Başka sağlayıcı üzerinden hizmet alan komşularımda da aynı sorun var.

Bu genel arızayı TurkNet yerine hangi kurum/kuruluş'a şikayet edebilirim?

BTK üzerinden şikayet oluşturabilirsin ama VDSL altyapısındaysan muhtemelen sorun Türk Telekom kaynaklıdır, o yüzden net bir cevap alamıyorsun. Türk Telekomun keyfine kalmış durumda biraz. Kendi altyapısı olmadığından TürkNet sorunu çözemiyor, onlar da arıza kaydı oluşturuyorlar Türk Telekoma gibi düşün 😂

BTK üzerinden şikayet oluşturabilirsin ama VDSL altyapısındaysan muhtemelen sorun Türk Telekom kaynaklıdır, o yüzden net bir cevap alamıyorsun. Türk Telekomun keyfine kalmış durumda biraz. Kendi altyapısı olmadığından TürkNet sorunu çözemiyor, onlar da arıza kaydı oluşturuyorlar Türk Telekoma gibi düşün 😂

Aşırı keyifsiz bir durum. 20 gün 30 gün dayanan insanları gerçekten tebrik etmek lazım.
🙂

Bu devirde internetsiz olmak zor cidden. Misal ben evden çalışıyorum, internetimin 2 gün bile gittiğini hayal edemiyorum şuan.
Kardeşim de evden çalışıyor ve 3 gündür telefonuna paket alarak idare etmeye çalışıyor. Akşam da tüm mahalle evine gelince baz istasyonu kitleniyor ve ayrı bir cümbüş kopuyor.

Aşırı keyifsiz bir durum. 20 gün 30 gün dayanan insanları gerçekten tebrik etmek lazım.
🙂
2 yıl önceydi sanırsam 2 ay internetimiz gelmedi. Babam en son Turk Telekom ekiplerini yoldan çevirip eve getirmişti sorun öyle çözülmüştü… Olayın komikliğini sen düşün.

🙂

Öncelikle geçmiş olsun hocam Turknet böyledir kendi altyapısında bile sorunlar yaşatıyor yani GigaFiber'de bile sorunlar yaşadım ve 20 gün internet gelmedi 20 gün içinde 1 defa bile internet vermediler bende iptal ettim :)