HBVU YBS sanki 3. kez mezuna kalmaya degecek bir hayal degil gibi. Tıp ya da ODTU - ITU - Bogazici - YTU gibi universitelerde muhendislik hedefin yoksa 2 - 3 kere mezuna kalmanin cok da bir anlami yok acikcasi.

Yanlış anlamayın ama 3 yıl boyunca en kötü düzenli paragraf çözmüşsünüzdür. Paragraf ne kadar zor olursa olsun, 3 sene paragraf çözen biri sıkıntı yaşamamalı. Hadi 20 tane çözseniz, 15 tanesi de sosyelden gelse zaten 35 ediyor. Siz 120 sorudan 50 yapmışsınız. Fazla zorlamanın mantığı yok. Belki yeteneğiniz ticaret gibi farklı alanlaradır.
Açıklamayı okumadın herhalde. Bir hayalim var.

HBVU YBS sanki 3. kez mezuna kalmaya degecek bir hayal degil gibi. Tıp ya da ODTU - ITU - Bogazici - YTU gibi universitelerde muhendislik hedefin yoksa 2 - 3 kere mezuna kalmanin cok da bir anlami yok acikcasi.
Katılıyorum. Odtu fizik istiyordum gelmedi. Bende daha da zırlamak yerine başka iyi bir ünide fizik yazdım bekliyorum. Bence en mantıklısı bu.

Hayalin olabilir, başına kötü şeyler gelmiş olabilir. Bunlar tamamen bambaşka şeyler. HBVU YBS bence de 3.kez mezuna kalınacak bir yer değil. Gerçekten çabalamak istersen önerilerde bulunabilirim. Yks denen saçma ve hiçbir şey ölmeyen bir sınavda 1m yapmış olman inan ki dert değil. Bu tarz sınav vsler insana saç baş yolduracak türden şeyler değil.

Bu sözlerimi yanlış anlamayın ama herkesin bir hayali var, her hayal gerçek olmaz. Bilişim okumak istiyorsan, farklı bir yerde oku. İş üniversitede bitmiyor zaten. Projelerinizi GitHub yüklediğiniz takdirde sizden daha iyi üniversitelerde okuyan insanların önüne geçirebilir. Bazı şeyler olmaz; bunun farkına varmalısınız. Yaşınız küçük değil. Sizinle kendimi kıyaslamıyorum ama ben hiç sayısal ve dil bilgisi çözmeyerek 40 net yapıyorum. 1.5 aylık çalışma sonucu 60 civarı nete ulaştım. Bence sınava değil, hayatınıza bakmak daha iyi bir tercih olabilir. Ancak karar sizin.

Bu sözlerimi yanlış anlamayın ama herkesin bir hayali var, her hayal gerçek olmaz. Bilişim okumak istiyorsan, farklı bir yerde oku. İş üniversitede bitmiyor zaten. Projelerinizi GitHub yüklediğiniz takdirde sizden daha iyi üniversitelerde okuyan insanların önüne geçirebilir. Bazı şeyler olmaz; bunun farkına varmalısınız. Yaşınız küçük değil. Sizinle kendimi kıyaslamıyorum ama ben hiç sayısal ve dil bilgisi çözmeyerek 40 net yapıyorum. 1.5 aylık çalışma sonucu 60 civarı nete ulaştım. Bence sınava değil, hayatınıza bakmak daha iyi bir tercih olabilir. Ancak karar sizin.
Hocam bende zaten normalde 60'ın altına düşmüyordum. Hatta 80'i zorluyordum. Fakat olmadı işte. Sınavda 55'in altına düştüm. 3D'de falan bile 70 gelirdi.