@Charles Smith Keçiören nasıldır peki? Malum bazı semtlerin göçmenlerden huzuru kalmadı. Keçiören bu konuda iyi midir?
Kecioren'de gocmen var ancak rahatsiz edici degiller. Fazla degiller veya caktirmadan yasiyorlar. Kecioren'de kotu gocmene denk gelmedim. Hepsi nereden geldiklerini ve nerede olduklarini bilip ona gore davranan insanlardi. Bir cogu iyi insanlardi. Arada curuk yumrutalar vardi ancak onlar da heryerde var artik.
Cok yokuslu bir yer.
Kizilay ve Ulus gibi yerlere yakin ve Kecioren'in her yerinden bir otobusle oralara gidebilrisiniz. Olmadi dolmus veya metroyla da gidilir. Cok ters bir yeri dahi olsa iki otobusle net gidersiniz Kizilay'a.
Ulasimi yeterli.
Insani normal. Gunduzleri modern bir yer olma yolunda ancak geceleri kekolar falan olabiliyor bolgeye gore. Bunlar saaat 10'dan sonra parklar ve merdivenlerde spawn olmaya basliyorlar. Genelde sokakta tek basiniza yanlarindan gecseniz bile ses edecek tipler degiller ancak arada sikinti cikarak olanlar olabilir. Gece tek gezmenizi onermem.
Sikilacaginiz bir yer degil. AVM gibi yerlere kolayca ulasim var. Buyuk parklar var. Buyuklu kucuklu onlarca park var. Kucuk kardesinizi falan goturebileceginiz evcil hayvan parklari var. At, esek, koyun, keci, balik, papagan, deve gibi hayvanlar bulunur genelde.
Bolca okulu var ancak nitelikleri dusuk. Iyi olan okullarda var ancak az. Yine de bir semt icin yeterli.
Hocam ben Kecioren'in Ankara icin dusunursek kesinlikle yasanabilir bir yer oldugunu dusunuyorum. Siz evlere bakin. Mesela ev Kecioren'in Aktepe mahallesinde olsun. Beni etiketleyip sorun orayi. Aktepe deyin. Size oranin nasil bir yer oldugunu da anlatirim.
Kecioreni gommus gibi olmusum ancak kesinlikle yasanabilir bir yer. Ben baglandim bir de buraya. Sahsen Cankaya ile buranin evleri ayni para olsa yine Kecioren'de yasarim. Tabii ki size objektif aciklama yaparim yine de.
Keçiören tarafları da pek iç açıcı değil
Yok hocam Kecioren artik o kadar degil. Yasanabilir bir yer. Diger saydiginiz semtlere gore en azindan.